Πολιτική

Η Μπακογιάννη άδειασε Πέτσα για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ

Η Μπακογιάννη άδειασε Πέτσα για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολο και περισσότερο δυσκολεύει η θέση του Στέλιου Πέτσα. Υστερα από την κατακραυγή για την άρνησή του να δώσει στη δημοσιότητα τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ, μεταξύ αυτών ανύπαρκτα σάιτ, ιστοσελίδες κουμπάρων, του Μένιου Φουρθιώτη και εκείνο που διακινεί αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα (ο eretikos.gr έχει εξαιρεθεί) το πρωί της Τρίτης, τον άδεισε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είπε πως τα ποσά αυτά θα δοθούν στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας.

Σε τηλεοπτική της εμφάνιση στον ΑΝΤ1, η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από επίμονες τοποθετήσεις του Σπύρου Γκουτζάνη, είπε: «Το σύνολο των χρηματοδοτήσεων, με την ολοκλήρωση της καμπάνιας, θα σας δοθεί. Θα λογοδοτήσουμε και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πού δώσαμε τα χρήματα. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε την πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αυτή η καμπάνια έπρεπε να πάει παντού», υποστήριξε, ενώ σε άλλη αποστροφή του λόγου της, συμπλήρωσε: «Περιμένω ότι πρέπει να δοθούν. Θεωρώ ότι όλα αυτά πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια. Από εκεί και πέρα εδώ είμαστε να κρίνετε εάν το α ή το β σάιτ πήρε το ποσό που πήρε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X