Πολιτική

Η Σοφία Νικολάου πήρε δικηγόρο τον συνέταιρο του Ανδρέα Λοβέρδου

Η Σοφία Νικολάου πήρε δικηγόρο τον συνέταιρο του Ανδρέα Λοβέρδου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοφία Νικολάου: Ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος και γενικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνται της «επιρροής» του, έχουν πολλές αγάπες στη ΝΔ, είναι πάνω κάτω γνωστό.

Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα πιο ισχυροί δεσμοί, όπως φαίνεται και στην υπόθεση με την Σοφία Νικολάου, η οποία ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για τις προμήθειες που έκανε την περίοδο της πανδημίας, όταν ήταν γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής – παραιτήθηκε για να είναι υποψήφια βουλευτής στην Εύβοια.

Η κυρία Νικολάου λοιπόν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο Άγγελο Καραχάλιο, ο οποίος είναι συνέταιρος του Ανδρέα Λοβέρδου στο νομικό τους γραφείο!

Κι επειδή δεν μπορεί να χάθηκαν οι… γαλάζιοι δικηγόροι, φαίνεται ότι οι εκλεκτικές πολιτικές συγγένειες είναι πολύπλευρες πλέον…

Για όσους έχουν απορίες βλέποντας τον κ. Καραχάλιο, πράγματι είναι ο ίδιος που τραγουδάει, φορώντας μαύρα γυαλιά, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε εκείνη την περίφημη μπάντα, που είχαν συγκροτήσει προ διμήνου ο πρώην υπουργός και ο Νίκος Παπανδρέου – ο πρώτος έπαιζε ντραμς και ο δεύτερος κιθάρα!

Πηγή: ieidiseis.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X