Πολιτική

Ιδού το πιθανό νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ

Ιδού το πιθανό νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη δεν λείπει ποτέ η λέξη ΠΑΣΟΚ. Έγινε και σήμερα (13.12.2021), όταν βρέθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη για να… παραλάβει, μια μέρα μετά τη σαρωτική νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Μαζί με το ΠΑΣΟΚ, όμως, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει και κάτι ακόμα: τον όρο Δημοκρατική Παράταξη.

Το έκανε και στις δηλώσεις που έκανε στη Χαριλάου Τρικούπη: «Ο τόπος έχει ανάγκη μία ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Ο στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, διότι πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα», είπε.

Να είναι τυχαίο; Όχι σύμφωνα με τη στήλη «Παιχνίδια Εξουσίας» του Βασίλη Σκουρή στο ieidiseis.gr.

Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως το «ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη» είναι αυτή τη στιγμή η πιθανότερη μετονομασία του Κινήματος Αλλαγής από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο επαναφέρει το όνομα του ΠΑΣΟΚ. αλλά με την προσθήκη «Δημοκρατική Παράταξη» καλύπτει και τα στελέχη εκείνα, πχ της Ανανεωτικής Αριστεράς, που δεν θα ήθελαν να βρεθούν ξαφνικά στο… ΠΑΣΟΚ, όπως έχουν δηλώσει και το προηγούμενο διάστημα.

Το ερώτημα, πάντως, σε μια τέτοια περίπτωση είναι τι θα γίνει με το ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ και τα χρέη στις τράπεζες. Αλλά, εφόσον επιλεχθεί τελικά το όνομα μάλλον κάποιοι ξέρουν… κάτι περισσότερο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X