Πολιτική

Ηλιόπουλος για Γκάγκα και PCR: Η κυβέρνηση καταφεύγει σε επικίνδυνες αλχημείες

Ηλιόπουλος για Γκάγκα και PCR: Η κυβέρνηση καταφεύγει σε επικίνδυνες αλχημείες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εμβολιασμένοι πολίτες δεν χρειάζεται να κάνουν και pcr τεστ μετά από ένα θετικό rapid test είπε σήμερα (30.12.2021) η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και όσοι την άκουσαν, μάλλον μπερδεύτηκαν. Γιατί πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται μόνο με θετικό pcr. Αυτό και… πολλά άλλα επεσήμανε σε ανακοίνωσή του και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε δήλωσή του, ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση για «επικίνδυνες αλχημείες» και «ανησυχητική απώλεια ελέγχου της κατάστασης». Με αφορμή, η «προτροπή της κυρίας Γκάγκα στους πολίτες να μην κάνουν pcr τεστ».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η λύση είναι μία, η «άμεση οργάνωση δημόσιου και δωρεάν συστήματος ιχνηλάτησης της πανδημίας».

«Πολίτες να περιμένουν ώρες για ένα μοριακό τεστ και πλιάτσικο από την απουσία δωρεάν πρόσβασης σε αυτά. Αυτή είναι η ντροπιαστική εικόνα των ημερών. Η κυβέρνηση μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε καταφεύγει τώρα σε επικίνδυνες αλχημείες. Η προτροπή της κυρίας Γκάγκα στους πολίτες να μην κάνουν pcr τεστ φανερώνει ανησυχητική απώλεια ελέγχου της κατάστασης. Η ίδια η κυβέρνηση έχει ορίσει ότι πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται μόνο με pcr. Η λύση είναι μια: άμεση οργάνωση δημόσιου και δωρεάν συστήματος ιχνηλάτησης της πανδημίας», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος στη δήλωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X