Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Πληρώματα με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής για το ΕΚΑΒ

Κ. Μητσοτάκης: Πληρώματα με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής για το ΕΚΑΒ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μεταξύ αυτών με τον υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

«Αποδέχθηκα την εισήγηση του Υπουργού Υγείας , Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ώστε πιθανότατα και σήμερα να εκδοθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την αξιοποίηση Ενόπλων Δυνάμεων και Πυροσβεστικής στο ΕΚΑΒ». Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε , επίσης ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για να είναι το σύστημα υγείας αντάξιο των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σύντομα οι πολίτες να δουν ανακαινισμένα κέντρα υγείας και δημόσια νοσοκομείο, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που έχει γίνει με το Ταμείο Ανάκαμψης .

«Έχουμε στα χέρια μας τον μπλε φάκελο που περιγράφει τις δεσμεύσεις για να αυξήσουμε τον βαθμό πρόσβασης και εξυπηρέτησης των πολιτών στο ΕΣΥ», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης , προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε σαφείς οδηγίες .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 10 στην οδό Αριστοτέλους , στη δεύτερη επίσκεψη που πραγματοποιεί σε Υπουργεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X