Επιλογές

Καμμένος: Ο Τσίπρας θέλει να διαλύσει τους ΑΝΕΛ

Καμμένος: Ο Τσίπρας θέλει να διαλύσει τους ΑΝΕΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για μεθόδευση διάλυσης της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγόρησε τόσο τον Πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συζήτησης της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή.

«Ίσως μιλάω τελευταία φορά ως πρόεδρος της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Βουλής εξετάζουν το ενδεχόμενο να διαλύσουν την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Οπως έκαναν με το Ποτάμι. Απόλυτη αχαριστία.

Ο πρόεδρος εξήγησε σε δημοσιογράφο ότι όταν μείνουν 5 βουλευτές πρέπει να είναι εκλεγμένοι με το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο» ανέφερε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Όταν παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος, θα τον αντικαταστήσει ο Κουίκ για να αποχωρήσει και να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Σημείωσε πως έτσι αποδεικνύεται, ότι «δεν ήταν τίποτα στημένο» αλλά και πως «δεν υπήρξε καμία συναλλαγή».

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Πάνος Καμμένος αν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ψηφίσει όπως έχει δηλώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών το μεσημέρι της Παρασκευής και έπειτα παραδόσει την έδρα του, αυτή θα πάει στον Τέρενς Κουίκ. Και αυτός αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί άμεσα από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Έτσι η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα αριθμεί 5 βουλευτές. Μάλιστα, ένας εκ των οποίων όμως δεν έχει εκλεγεί με το δικό τους ψηφοδέλτιο (ο Αριστείδης Φωκάς). Αυτό σημαίνει ότι για να διατηρηθεί η ΚΟ θα πρέπει να επιστρέψει ένας εκ των Νικολόπουλου, Λαζαρίδη ή Δημήτρη Καμμένου.

Δείτε ακόμη:

Η απάντηση του Κατρούγκαλου στον Σαμαρά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X