Κοινωνία

Καταγγελία φωτιά! «Πήγαμε τρία άτομα με ένα πανό στο Μαξίμου και μας προσήγαγαν» (video)

Καταγγελία φωτιά! «Πήγαμε τρία άτομα με ένα πανό στο Μαξίμου και μας προσήγαγαν» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον πιο ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρίας επέλεξαν οι εργαζόμενοι στην εστίαση για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την πανωλεθρία που υφίσταται ο κλάδος τους, εντούτοις ούτε αυτός φαίνεται πως ήταν αρεστός στην Αστυνομία.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό -Τουρισμό, Γιώργος Χότζογλου και ακόμα δύο εκλεγμένοι του κλάδου της εστίασης αιφνιδίασαν την αστυνομία και έφτασαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου. Με ειρηνικές διαθέσεις, στάθηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι θα ανοίξουν ένα πανό διαμαρτυρίας και θα αποχωρήσουν. Τελικά, καταλήγουν στο τμήμα για εξακρίβωση…

Δείτε τις εικόνες από το Μαξίμου

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα», τόνισε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου και συνέχισε:

Προειδοποίηση Παγώνη: Ούτε 9 άτομα τα Χριστούγεννα – Ούτε Πάσχα στα χωριά!

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα. Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X