Θέμα

«Καταπέλτης» ο Αγγελής! «Δύο φόνοι στο σκάνδαλο Novartis»!

«Καταπέλτης» ο Αγγελής! «Δύο φόνοι στο σκάνδαλο Novartis»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φτωχό μοιάζει το ελληνικό λεξιλόγιο, λίγα μοιάζουν τα δημοσιογραφικά κλισέ για να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο κ. Αγγελής για το σκάνδαλο της Novartis.

Οι εξελίξεις στη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, είναι καταιγιστικές.

Για τρίτη μέρα καταθέτει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής o αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης και συντονιστής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ιωάννης Αγγελής.

Η… ρουκέτα που έριξε ο Αγγελής για την Novartis!

Στη σημερινή του κατάθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Εφ.Συν., ο κ. Αγγελής φέρεται να δήλωσε ότι είχε συζητήσει με τους άλλους δύο εισαγγελείς Διαφθοράς την πιθανή σύνδεση των θανάτων – που ενδεχομένως ήταν δολοφονίες – με το σκάνδαλο Novartis.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον θάνατο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, που σημειώθηκε μέσα στο φλεγόμενο πολυτελές τζιπ του, στην Αττική Οδό. Αλλά κι ενός άλλου προσώπου με το προσωνύμιο «Ντελιβεράς»

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχαν υπάρξει δημοσιεύματα που μετέφεραν καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι άφηναν να εννοηθεί πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος, μέσω των εφμερίδων που είχε υπό τον έλεγχό του, “ξέπλενε” χρήμα για την Novartis…

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, κατά την κατάθεσή του την Τετάρτη, ο Γ. Αγγελής αναφέρθηκε στην αναφορά που είχε συντάξει και καταθέσει στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία, όπως είχε αποκαλύψει η «Εφ.Συν.», περιλαμβάνει το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X