Πολιτική

Κατρίνης: «Η ακρίβεια καλπάζει! Σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα και τις ανάγκες των πολιτών η κυβέρνηση της ΝΔ»

Κατρίνης: «Η ακρίβεια καλπάζει! Σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα και τις ανάγκες των πολιτών η κυβέρνηση της ΝΔ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ο Χρήστος Σαρτζετάκης πέρασε σήμερα στην Ιστορία. Χωρίς αυτόν δεν θα είχε αποκαλυφθεί η αλήθεια για την δολοφονία Λαμπράκη, όπως και η ύπαρξη του παρακράτους. Γι’ αυτό και μόνο είναι δεδομένο ότι θα τον τιμήσει η ίδια η Ιστορία», τόνισε εισαγωγικά ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Επιπροσθέτως, σε σχέση με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως η Πολιτεία «Επιμένει να αντιμετωπίζει τους εγκληματίες ως οπαδούς και τους οπαδούς ως εγκληματίες!», συμπληρώνοντας πως το πολιτικό σύστημα «πρέπει να σταματήσει επιτέλους να κρύβεται πίσω από απαρχαιωμένα κλισέ και αναχρονιστικούς νόμους».

Σε σχέση με την επίκαιρη ερώτηση για την ακρίβεια που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ο επικεφαλής της Κ.Ο. υπογράμμισε πως: «Η ακρίβεια κυριαρχεί και η κυβέρνηση περιμένει απλά την αγορά να αυτορυθμιστεί, περιορίζεται στο ρόλο του παθητικού θεατή».

Κάλεσε επιπλέον την κυβέρνηση να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την επίκληση ότι οι ανατιμήσεις είναι διεθνές φαινόμενα, αφού όπως είπε «αυτό αποτελεί τη μισή αλήθεια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X