Πολιτική

ΚΕΛΑΝ: Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Τράγκα στη Θεσσαλονίκη! (vid)

ΚΕΛΑΝ: Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Τράγκα στη Θεσσαλονίκη! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας, στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΛΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης, ο Γραμματέας-εκπρόσωπος, Γρηγόρης Πετράκος αλλά και στελέχη του Κινήματος από την Β. Ελλάδα.

Σημεία συνέντευξης του προέδρου του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” Γιώργου Τράγκα στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace:

  • Θα έχουμε δραματικές εξελίξεις στην πολιτική σκηνή. Τα εβραϊκά λόμπι είναι ήδη έξω φρενών που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε ακροδεξιούς σε υπουργικές θέσεις.
  • Η Τουρκία ακούει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει στη ΔΕΘ ότι έχουμε τα ίδια συμφέροντα με τους Τούρκους. Ανεβάζει τους τόνους στο Αιγαίο γιατί υπάρχει πολιτικό κενό εξουσίας στη Γερμανία.
  • Η Ελλάδα είναι στην άβυσσο και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ο εχθρός είναι πότε θα χτυπήσει.
  • Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση και πρέπει να παραμένει στο πλευρό των παραδοσιακών της Συμμάχων.
  • Οι πολιτικοί στην Ελλάδα ανακυκλώνονται, η χώρα δεν γεννάει νέους πολιτικούς. Όπως έβγαζα νέους δημοσιογράφους, θέλω να βγάλω νέους πολιτικούς.
  • Η ΔΕΘ και η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν η απόδειξη του θανάτου της Ελευθεροτυπίας στη χώρα μας.
  • Από την αρχή της πανδημίας η θέση μου ήταν ξεκάθαρη, ο συναινετικός εμβολιασμός.
  • Πώς επιθυμείς να πείσεις τον πληθυσμό να εμβολιαστεί όταν νομιμοποιείς το ακαταδίωκτο για τις μεγάλες πολυεθνικές (π.χ. Pfizer);
  • Διέκοψαν το συμβόλαιο μου με τα Παραπολιτικά και το Action24. Ο κύριος Κουρτάκης με πήγε στον Μητσοτάκη ο οποίος μου ζήτησε στήριξη ως προς τη γυναίκα του από τον Βαξεβάνη. Επίσης με κάλεσαν από τα παραπολιτικά και μου είπαν να αποφεύγω τα ονόματα σε -ιάδης.
  • Τα ΜΜΕ σιώπησαν. Δεν αναφέρθηκε ποτέ κανένας στο ότι ίδρυσα κόμμα. Λειτουργώ μόνο με τα εκτός λίστας Πέτσα ΜΜΕ.
  • Στην πολιτική πρέπει να υπάρχουν λογική και ανθρωπιά, αυτά που δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής. Το ΚΕΛΑΝ είναι η Κεντροδεξιά στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από την συσσώρευση απελπισίας του ελληνικού λαού. Ο Τσίπρας κατέστρεψε την αστική τάξη και έκανε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη.
  • Δεν πρόκειται να μειωθεί ποτέ η αγάπη μου για τον Φρέντυ γιατί πιστεύω στις ελεύθερες επιλογές. Έχει να μιλήσει μαζί μου από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Χρησιμοποιείται βέβαια για να κυκλοφορούν υπονοούμενα. Όπως προχθές που τον έβαλαν κάτω από του Γκρίνμπεργκ το όνομά του στους ταξιδιώτες προς Θεσσαλονίκη που ακολουθούσαν τον πρωθυπουργό. Είναι ελεύθερη επιλογή του Φρειδερίκου να κάνει ότι θέλει. Όπως καταλαβαίνω ότι φοβάται να με πάρει τηλέφωνο. Είναι στενάχωρο όλο αυτό. Και θα το καταλάβει όταν πέσει ο Μητσοτάκης. Θα το καταλάβει πολύ. Επίσης θέλω να σας πω ότι είμαι σίγουρος ότι η εντολή να κυκλωθεί το σπίτι μου δόθηκε μπροστά στο παιδί μου, ή τουλάχιστον το παιδί μου ήταν εκεί, γιατί με ειδοποίησε η μάνα του στις 4 η ώρα το πρωί να κρυφτώ σε γκαράζ. Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωταθλητής της εξαχρείωσης, είναι πρωταθλητής της συναλλαγής και όπως θα έλεγαν οι παλαιότεροι οπαδός του πολιτικού αμοραλισμού. Όπως σας είπα ο πατεράδες ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους και τα παιδιά είναι πανελεύθερα να ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους».

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου

https://youtu.be/uEx7D8iirrM

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X