Πολιτική

Κεραυνοί Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Σαμαρά, Γεννηματά

Κεραυνοί Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Σαμαρά, Γεννηματά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καταπέλτης εναντίον της κυβέρνησης για τις πρακτικές που ακολουθεί ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας από το βήμα της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, λίγο πριν ανακοινώσει την αποχώρηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την διαδικασία.

Με μια ομιλία που πραγματικά θα την θυμούνται για καιρό τα στελέχη της ΝΔ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον «του καθεστώτος Μητσοτάκη το οποίο το μόνο που θέλει είναι να πατάξει κάθε άνθρωπο, κάθε φωνή που τολμά να σηκώνει κεφάλι .  Ο στόχος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο στόχος είναι η κοινωνία. Στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου το καθεστώς Μητσοτάκη ,- έχει κινητοποιήσει όλα τα ΜΜΕ , και τις μυστικές υπηρεσίες , είπε ο Δημ. Τζανακόπουλος. «

Σχολιάζοντας μάλιστα την Ντόρα Μπακογιάννη που γελούσε   το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: ¨Σας λέει τίποτα το όνομα Νηστικάκης και Μαυρίκης; Εσείς ξέρετε από μυστικές υπηρεσίες. Κυρία Μπακογιάννη «

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς λέγοντας ότι η παράταξη του Μαυρίκη και του Χριστοφοράκου δεν μπορεί να κάνει μάθημα στην αριστερά.

Από τα βέλη του πρώην υπουργού δεν ξέφυγε ούτε η Φώφη Γεννηματά στην οποία απευθυνόμενος είπε ότι  «η παράταξη του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Τσοχατζόπουλου  δεν μπορεί να μας κάνει μάθημα.»

Χαρακτήρισε ακόμα χυδαία την ομιλία του Αντ. Σαμαρά ,ενώ ζήτησε να μάθει τι έκανε ο πρωθυπουργός την ώρα που η Αγκελα Μέρκελ έπαιρνε πρωτοβουλία για να αποφευχθεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης  παρακολουθούσε την εκδήλωση της Βουλής στον Ωρωπό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X