Παρασκήνιο

«Κόλαση»! ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Ισχύει ότι πήγε Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο»;

«Κόλαση»! ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Ισχύει ότι πήγε Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο»;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαστάσεις παίρνει το ταξίδι του πρωθυπουργού σε Πάρο, Αντίπαρο και Επίδαυρο τις προηγούμενες ημέρες, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά εξηγήσεις για το εάν ο Κ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του μετακινήθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο.

Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου διατυπώνει εύλογα ερωτήματα και σχολιάζει ότι «ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας».

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει δύο ερωτήματα:

Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο – Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;

Το μυστήριο με το Σινούκ στην Πάρο και το ταξίδι Μητσοτάκη στην Επίδαυρο

Ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Περιμένουμε απαντήσεις.

Χαμός με το… νέο ταξιδάκι Μητσοτάκη

Αίσθηση, άλλωστε, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες τα κυβερνητικά ΜΜΕ διαφήμιζαν με πηχυαίους τίτλους τόσο τη συνάντηση του ζεύγους Μητσοτάκη με τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του, με χαμογελαστές φωτογραφίες, βερμούδες και… ελληνικά διαβατήρια σε πρώτο πλάνο, αλλά και τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού και της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Επίδαυρο. Χωρίς, φυσικά, να διατυπώνονται ερωτήματα για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί «μίνι απόδραση» σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο σε πολλά επίπεδα. Προφανώς επειδή κυνηγούσαν να μάθουν (όπως έκαναν τα «Νέα») που βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας το… προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Πάρου. Η «Εφ.Συν.» ρώτησε επισήμως το υπουργείο Άμυνας για το ποιοι ήταν οι επιβάτες, όμως απάντηση δεν λάβαμε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X