Θέμα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διάγγελμα… εντυπώσεων;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διάγγελμα… εντυπώσεων;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχοντας επανειλημμένα ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρξει οριζόντιο lockdown, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά σήμερα (18.11.2021) σε νέο διάγγελμα, αναφορικά με το τέταρτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, που σαρώνει και την Ελλάδα.

«Για την πορεία της πανδημίας καθώς και τις πρωτοβουλίες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του τέταρτου πανδημικού κύματος» ανέφερε η σχετική ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου για το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με διαρροές, ο στόχος του Πρωθυπουργού είναι να… μαζέψει υπουργούς του, που σε δηλώσεις τους διαφοροποιούνται από τη “γραμμή” της κυβέρνησης, πως η πανδημία είναι υπό έλεγχο και δεν χρειάζονται νέα μέτρα.

Την ίδια στιγμή, η ανησυχία της επιστημονικής κοινότητας για τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας εντείνεται όλο και περισσότερο, καθώς πέρα από τα ημερήσια κρούσματα, αυξάνονται συνεχώς οι αριθμοί των νεκρών και των διασωληνωμένων. Υπενθυμίζεται πως χθες (17.11.2021), ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι κατέληξαν 87 ασθενείς μέσα σε 24 ώρες, αριθμός ρεκόρ για τους τελευταίους επτά μήνες, καθώς η τελευταία φορά που καταγράφηκαν 87 νεκροί ήταν στις 20 Απριλίου 2021. Οι προβλέψεις των ειδικών είναι αποκαρδιωτικές έως… εφιαλτικές, με “φόντο” το -υπό κατάρρευση- ΕΣΥ.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει ένα διάγγελμα… εντύπωσεων και όχι ουσίας, καθώς θα πασχίσει να πείσει τους πολίτες πως στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει χαθεί… η μπάλα και παράλληλα θα στείλει μήνυμα στους πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και πώς θα κάνουμε φέτος Χριστούγεννα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X