Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις πρώτες δηλώσεις του, μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς.

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Με ηχηρό τρόπο έκλεισε ο κύκλος ψέματος και τοξικότητας που κράτησαν πίσω τη χώρα και δίχασαν την κοινωνία, ξεκινάει η εποχή της πραγματικής προόδου», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ τους Έλληνες, αυτή η απλόχερη στήριξη αυξάνει την ελπίδα να ανταποκριθούμε και νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα.

Δεν υπόσχομαι θαύματα, θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά, χωρίς να ανεχθώ έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά.

Οι στόχοι μας είναι υψηλοί σε μια δεύτερη θητεία που μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα, με μείωση ανισότητας, αύξηση μισθών, δημόσια δωρεάν υγεία, αποτελεσματικό ψηφιακό κράτος, ισχυρή πατρίδα.

Από αύριο η νέα κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει την υιοθέτηση των συμπεριφορών που έδειξε η κάλπη. Ο λαός μας έδωσε μια ασφαλή πλειοψηφία, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα όπως απαιτεί ο ελληνικός λαός.

Απευθύνομαι σε όσους δεν μας ψήφισαν και αύξησαν την αποχή, τους υπόσχομαι ότι θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

Όταν έκανα τα πρώτα βήματα στην πολιτική δεν φανταζόμουν ότι σήμερα θα ήμουν μπροστά σας, εκλεγμένος για δεύτερη φορά πρωθυπουργός. Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω ως εδώ προσπαθώντας να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια μου, με τον τρόπο τους με κράτησαν παντα προσγειωμένο.

Να ονειρεύεσαι μπορείς χωρίς να γίνεσαι δούλος των ονείρων…

Από αύριο το πρωί θα χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα για όλους, ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα».

Δείτε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X