Πολιτική

Lockdown: Αλαλούμ με τα κομμωτήρια – Τι SMS θα στείλουμε

Lockdown: Αλαλούμ με τα κομμωτήρια – Τι SMS θα στείλουμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφουν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, όπως επιστρέφουν και τα SMS στο 13033 και τα έντυπα μετακίνησης, με τους ανάλογους κωδικούς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Παρασκευής έκανε γνωστό πως τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής το προσεχές Σαββατοκύριακο θα μείνουν ανοιχτά… Ξέχασε όμως να πει πως θα πάμε χωρίς να παρανομήσουμε, αφού από το Σάββατο στις 6:00 θα ισχύσει το lockdown και η επαναφορά του SMS.

Ο Χαρδαλιάς και η κυβέρνηση είχαν στο νου τους το μοντέλο του Μαρτίου αφού τότε τα κομμωτήρια ήταν κλειστά από την πρώτη μέρα του lockdown και δεν υπήρχε σχετικός κωδικός στα SMS…

Οπότε με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει κάποιος  να «παρανομήσει» για να πάει κομμωτήριο στέλνοντας έναν από τους άλλους κωδικούς!

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινωθεί η προσθήκη ενός επιπλέον κωδικού που θα επιτρέπει τη μετακίνηση σε κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, μέχρι την Κυριακή (8/11/2020) στις 22:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες λένε πως το ζήτημα είναι τεχνικό, οπότε ακόμα κι αν δεν προστεθεί κωδικός θα υπάρξει ενημέρωση για το ποιος από τους υπάρχοντες μπορεί να καλύψει τους πολίτες (σ.σ. Λογικά μπορεί να μπει στον αριθμό «2» – Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών αναγκών πρώτης ανάγκης, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).

Να θυμίσουμε πως ο Χαρδαλιάς διευκρίνισε πως δεν ανοίγουν το Σαββατοκύριακο τα κομμωτήρια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες!

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν θα σπάσουμε την επιδημιολογική κατάσταση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X