Επιλογές

Μαρέβα: Χόρεψε “πάρε ναυτάκι Συριανό” με ελληνόπουλα της ομογένειας! (vid)

Μαρέβα: Χόρεψε “πάρε ναυτάκι Συριανό” με ελληνόπουλα της ομογένειας! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σύζυγός του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Νέα Υόρκη, πραγματοπoίησε την Τετάρτη το πρωί, 25 Σεπτεμβρίου, επισκέψεις σε ελληνικά σχολεία της Νέας Υόρκης.

Πιο συγκεκριμένα, η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, επισκέφτηκε το Δημοτικό σχολείο της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και το «Ουίλιαμ Σπυρόπουλος» της κοινότητας Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, όπου μάλιστα την υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, αφού νωρίτερα τέλεσε τον Αγιασμό και ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου.

Στις επισκέψεις της, η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, συνοδευόταν από τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη.

Στα «κάγκελα» ο Πολάκης για την Mαρέβα! «Με ποια ιδιότητα κάθεται εκεί;» (vid)

Οι συναντήσεις και τα παιδιά

Στο Δημοτικό σχολείο της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια την κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο Επίσκοπος Μηδείας, Απόστολος Κουφαλλάκης, η υποδιευθύντρια, Μπέτσυ Σιδέρη, ο γενικός πρόξενος Νέας Υόρκης, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Νίκος Ανδριώτης.

Οι μικροί μαθητές την υποδέχθηκαν με μια ανθοδέσμη και ένα πανό που έγραφε: «Το Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου καλωσορίζει την Πρώτη Κυρία της Ελλάδας κ. Μαρέβα Μητσοτάκη». Εκείνη, φίλησε τα παιδιά ενώ είπε ότι θέλει μια φωτογραφία με το πανό για να το βάλει στο γραφείο της και να τους θυμάται.

Αντώναρος: «Κόλαφος» κατά Άδωνι! «Άκρα του τάφου σιωπή από τον Έλληνα Σαλβίνι»!

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του σχολείου. Η κ. Μητσοτάκη σχολίασε θετικά μια αφίσα, ανηρτημένη στην είσοδο του Δημοτικού όπου έγραφε μεταξύ άλλων:

«Είμαι Ελληνας, είμαι περήφανος για τον πολιτισμό της χώρας μου, τις αξίες από την οικογένειά μου και το φιλότιμο ενώ η καταγωγή μου με κάνει να είμαι ευγνώμων κάθε μέρα που είμαι Ελληνας».

Δεν έλειψαν και… οι χοροί για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X