Πολιτική

Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων: «Χουνέρι» από μοναχούς και ηγούμενο στον Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων: «Χουνέρι» από μοναχούς και ηγούμενο στον Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία έκπληξη, όχι ευχάριστη, περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με το pelop, ο ηγούμενος και οι μοναχοί του μοναστηριού προχώρησαν σε μία συμβολική κίνηση, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους για την πρόσφατη ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός βρήκε στο μοναστήρι μαθητές από το 2ο γενικό Λύκειο Φαρσάλων στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε, όμως δεν βρήκε κάποιον άλλο!

Άφαντοι μοναχοί και ηγούμενος κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέγα Σπήλαιο - "Αντίποινα" για τον γάμο των ομοφυλόφιλων

Και αυτό γιατί απουσίαζαν τόσο ο ηγούμενος όσο και οι μοναχοί, με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για πρόβλημα υγείας του ηγούμενου.

Πάντως, δεν σήμανε ούτε το σήμαντρο, μία συμβολική κίνηση μετά την ψήφιση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, θέμα για το οποίο η Εκκλησία έχει εκφράσει την αντίθεσή της.

Καλάβρυτα: «Χουνέρι» Μοναχών στον Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο Μέγα Σπήλαιο - Πώς τον υποδέχθηκαν στον απόηχο των «ομόφυλων»! - Η περιοδεία ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι σταθμοί της περιοδείας Μητσοτάκη στα Καλάβρυτα

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον τόπο Θυσίας των Καλαβρύτων, στον λόφο του Καππή, όπου κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.

Νωρίτερα, ξεναγήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που φιλοξενεί πάνω από 6.300 αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με το Ολοκαύτωμα και την ιστορία της περιοχής. Το Μουσείο έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ ως ιστορικός τόπος έχει χαρακτηριστεί και ο περιβάλλων χώρος του.

Είχε επίσης συνάντηση στο Δημαρχείο Καλαβρύτων με τον Δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο, με τον οποίο συζήτησε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το κτήμα και οινοποιείο “Μέγα Σπήλαιο”, που βρίσκεται σε ιστορικό μοναστηριακό αμπελώνα. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τον προηγμένο εξοπλισμό που διαθέτει το οινοποιείο, το οποίο δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια και στην εξαγωγή ελληνικών ποικιλιών σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X