Πολιτική

Μητσοτάκης: Διάγγελμα από Χανιά αντί Μαξίμου και μίνι κρουαζιέρα

Μητσοτάκης: Διάγγελμα από Χανιά αντί Μαξίμου και μίνι κρουαζιέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τηλεοπτική παρέμβαση για την έξοδο από την εποπτεία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις οθόνες φαινόταν πως ο πρωθυπουργός έκανε την παρέμβαση από το Μαξίμου, όμως στην πραγματικότητα έγινε από τα Χανιά  με τη βοήθεια της τεχνολογίας green pixel.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε σε δημοφιλή παραλία των Χανίων που ήταν κατάμεστη από κόσμο, χαμογελαστός, ευδιάθετος, με βερμούδα, t-shirt και καπελάκι τζόκει. Ακολούθησε μία μίνι κρουαζιέρα με την οποία  γιόρτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έξοδο της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας. Συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του, έφτασε στο Μαράθι και μπήκε σε σκάφος που περίμενε για μια θαλάσσια βόλτα στην περιοχή.

Όπως βλέπετε στα βίντεο και τα στιγμιότυπα που αποκλειστικά κατέγραψε ο φακός του zarpanews.gr, ο Πρωθυπουργός όπως συνήθως, εμφανίστηκε στην δημοφιλή παραλία που ήταν κατάμεστη από κόσμο, χαμογελαστός, ευδιάθετος, με βερμούδα, t-shirt και καπελάκι τζόκει, απολαμβάνοντας τη βόλτα, ενώ οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά από την ακρίβεια και τις απίστευτες τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

πηγή:zarpanews

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X