Επιλογές

Μητσοτάκης: Έφυγε για Βερολίνο και το Μαξίμου… μαρτυράει χωρίς ξύλο!

Μητσοτάκης: Έφυγε για Βερολίνο και το Μαξίμου… μαρτυράει χωρίς ξύλο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναχώρησε απόψε, Τετάρτη 28.08.2019, από την Αθήνα, με προορισμό το Βερολίνο.

Εκεί όπου αύριο, Πέμπτη 29.08.2019, θα συναντηθεί τόσο με την καγκελάριο Μέρκελ, όσο και με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Όλαφ Σολτς.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά τι… σου κάνει η εξουσία! Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει από τις εκλογές και στην ΝΔ… ξέχασαν ήδη τι έλεγαν!

Πώς αλλιώς άλλωστε μπορεί να εξηγηθεί η άτυπη ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Γερμανία;

Τι εννοούμε; Πέρα από τα… επίσημα, ότι δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξιδεύει στην Μέρκελ για να προσελκύσει άμεσες επενδύσεις, για να συζητήσει τους μεγάλους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς της κυβέρνησής του και για να παρουσιάσει το σχέδιο που έχει για τις μεταρρυθμίσεις, λέει… και κάτι άλλο το Μαξίμου.

Αγρίεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ! «Όποιος χτυπά Σκουρλέτη, χτυπά το κόμμα»!

Ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Βερολίνο μετά την δεκαετή κρίση που αντιμετώπισε η Ελλάδα.

Πώς είπατε (που έλεγε και μια… ψυχή); Μετά την δεκαετή κρίση; Δηλαδή η κρίση τελείωσε; Κι αν τελείωσε… ποιος την τελείωσε; Η… 50 ημερών και κάτι, κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;

Δύσκολο βεβαίως να ισχύει αυτό. Άρα… μία απάντηση μένει. Ότι αν τελείωσε η κρίση, όπως λέει το Μαξίμου, τελείωσε… επί ΣΥΡΙΖΑ. Όπως άλλωστε λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες. Αυτούς τους μήνες που η ΝΔ χλεύαζε κάθε αναφορά από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ περί τέλους της κρίσης και των μνημονίων…

Το πρόγραμμα που θα έχει ο Μητσοτάκης στην γερμανική πρωτεύουσα

Να σημειωθεί πως στις 11:00 το πρωί (σ.σ. ώρα Ελλάδος), ο πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Όλαφ Σολτς, υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το μεγαλύτερο… ψέμα του καλοκαιριού αποκαλύφθηκε! (vid)

Δύο ώρες αργότερα, στις 13:00 (σ.σ. επίσης ώρα Ελλάδος) θα συναντηθεί με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. Αμέσως μετά θα κάνουν κοινές δηλώσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X