Πολιτική

Μπίστης σε ΠΑΣΟΚ: Στην κάλπη θα καταλάβετε πόσο μας βοηθάτε

Μπίστης σε ΠΑΣΟΚ: Στην κάλπη θα καταλάβετε πόσο μας βοηθάτε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπίστης σε ΠΑΣΟΚ: «Εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν χάσει το μέτρο, την σοβαρότητα αλλά και την Ιστορική μνήμη»
Ηαντίδραση του ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά, έχει προκαλέσει οργή σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην Χαριλάου Τρικούπη ταυτίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη, ο οποίος αναφέρει «εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν χάσει το μέτρο, την σοβαρότητα αλλά και την Ιστορική μνήμη», συμπληρώνοντας ότι «δεν θυμάμαι να έλεγαν κάτι διαφορετικό από αυτά που είπε ο Τσίπρας ,όταν δικαζόταν στο ειδικό δικαστήριο ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και αντ αυτού καταδικαζόταν ο Τσοβόλας»

Τέλος, ο Νίκος Μπίστης υπογραμμίζει: «Συνεχίστε έτσι , σύντροφοι. Το πόσο μας βοηθάτε , θα το καταλάβετε οσονούπω στην κάλπη . Έχω χρόνια να δω τόσο συσπειρωμένο τον κόσμο μας. Και όχι μόνο αυτόν».

Ολόκληρη η ανάρτηση

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν χάσει το μέτρο, την σοβαρότητα αλλά και την Ιστορική μνήμη. «Σήμερα η δικαιοσύνη αποφάνθηκε» δηλώνουν βαρύγδουπα και επιτίθενται στον Τσίπρα. Δεν θυμάμαι να έλεγαν κάτι διαφορετικό από αυτά που είπε ο Τσίπρας ,όταν δικαζόταν στο ειδικό δικαστήριο ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και αντ αυτού καταδικαζόταν ο Τσοβόλας. Συνεχίστε έτσι , σύντροφοι. Το πόσο μας βοηθάτε , θα το καταλάβετε οσονούπω στην κάλπη . Έχω χρόνια να δω τόσο συσπειρωμένο τον κόσμο μας. Και όχι μόνο αυτόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X