Πολιτική

Ν. Κοτζιάς: Επικίνδυνη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Ν. Κοτζιάς: Επικίνδυνη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας άνθρωπος επίμονος και εκρηκτικός. Ως υπουργός Εξωτερικών υπερασπίστηκε με επιτυχία τα εθνικά συμφέροντα. Τώρα με εκρηκτικές παρεμβάσεις εξαπολύσει σφοδρές επιθέσεις κατά της κυβέρνησης.

Με νέα του ανάρτηση εξαπολύει σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης σε όλα τα ανοιχτά εθνικά μέτωπα. Ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησς ΠΡΑΤΤΩ, διαπιστώνει ότι εξαιτίας του μπάχαλου – όπως το χαρακτηρίζει – της κυβερνητικής πολιτικής σημειώνεται απώλεια θέσεων σε Κύπρο, Αιγαίο, Κρητικό πέλαγος, Έβρο, επιρροή σε Αλβανία ( παραχώρηση ναυτικής βάσης στο Δυρράχιο στην Τουρκία ) και στη Λιβύη. Και αντί να το παραδεχτούν και να το διορθώσουν – επισημαίνει ο πρώην υπουργός – απαιτούν υποταγή σε αυτή την επικίνδυνη πολιτική με την επίκληση “χρειάζεται ενότητα”…

Η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά στο twitter :

Όταν τους εξηγεις ότι τα κάνουν μπάχαλο, ότι ο ελληνισμός χάνει θέσεις εξαιτίας τους, σε Κύπρο, Αιγαίο, Κρητικό πέλαγος, Εβρο, σε επιρροή σε Αλβανία και Λιβύη, δεν λένε “α!μου ξέφυγε” θα “το διορθώσω”. Αλλά “χρειάζεται ενότητα”,δηλαδή,υποταγή σε αδρανή κι επικίνδυνη πολιτική τους”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X