Πολιτική

ΝΔ: Βρέθηκαν σφαίρες κατασκευής Παπαδόπουλου στα χέρια τζιχαντιστών ;

ΝΔ: Βρέθηκαν σφαίρες κατασκευής Παπαδόπουλου στα χέρια τζιχαντιστών ;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για τον μεσάζοντα των όπλων στη Σαουδική Αραβία Βασίλη Παπαδόπουλο εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά – Απάντηση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι ερευνητές του προγράμματος iTrace που βρίσκεται υπό την εποπτεία του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το διαχειρίζεται τεχνικά η διεθνώς αναγνωρισµένη ΜΚΟ Conflict Armament Research (CAR) εντόπισαν πυρομαχικά από το εργοστάσιο του κ. Παπαδόπουλου να έχουν χρησιμοποιηθεί το 2014 στη Ράκα από δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

 Η ανακοίνωση της Ν.Δ έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στον Τύπο που ευλόγως διερευνά το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου, σφαίρες που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία του λαθρέμπορου Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS.

Το ερώτημα είναι πλέον ευθύ και αμείλικτο στον κ. Καμμένο: Γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;».

Απάντηση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

«Η σκανδαλολογία της Νέας Δημοκρατίας ήταν από την αρχή γραφική, τώρα άγγιξε τα όρια της παράνοιας» ανέφερε σε λακωνική απάντηση-ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X