Παρασκήνιο

Νίκος Δένδιας: Τον κατηγορούν για «Συριζαίο» γιατί έκοψε τους εξοπλισμούς του Φλώρου

Νίκος Δένδιας: Τον κατηγορούν για «Συριζαίο» γιατί έκοψε τους εξοπλισμούς του Φλώρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νίκος Δένδιας: Βγήκαν τα εξαπτέρυγα του στρατηγού Φλώρου και με σαχλά σχόλια σαν αυτά των τρολ του μαύρου διαδικτύου επικρίνουν τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια για την απόφαση του να ακυρώσει την λίστα (sort list) του ΓΕΕΘΑ με τα εξοπλιστικά προγράμματα που σχεδίαζε ο στρατηγός για να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Εκείνο που πόνεσε περισσότερο είναι η επιχειρηματολογία που αναπτύσσει ο υπουργός Άμυνας σε έγγραφο με την ένδειξη «ΑΠΟΡΡΗΤΟ» και με το οποίο ανακοινώνει την απόφαση του να βάλει την σφραγίδα «ΑΚΥΡΟΝ» στην λίστα εξοπλισμών του στρατηγού Φλώρου.

Ενδεικτική η αντίδραση της ιστορικού Αννας Κωνσταντινίδου που αρθρογραφεί ως άτυπο porte-parole του στρατηγού Φλώρου. Η Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής ΑΠΘ με ανάρτηση της στα social media επιτίθεται ευθέως στον Νίκο Δένδια: «Διαβλέπω υιοθέτηση ατζέντας ΣΥΡΙΖΑ -Αποστολάκη από τον νυν ΥΕθΑ κόντρα στο πρόγραμμα της ΝΔ για τα εξοπλιστικά ή μου φαίνεται;;;… αν δεν κάνω λάθος για τα συγκεκριμένα εξοπλιστικά υπάρχει απόφαση ΚΥΣΕΑ».

Το σχόλιο της κας Κωνσταντινίδου είναι βασισμένο στην τακτική του νυν Α/ΓΕΕΘΑ ο οποίος σπεύδει να κολλήσει τον χαρακτηρισμό του «φιλοσυριζαίου» σε όποιον βάζει στο στόχαστρο για να τον εξουδετερώσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X