Επιλογές

Ντιμπέιτ: «Βόμβα» μεγατόνων! Δεν θα συμμετέχει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ντιμπέιτ: «Βόμβα» μεγατόνων! Δεν θα συμμετέχει ο Νίκος Χατζηνικολάου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κύβος ερρίφθη για το ντιμπέιτ, το οποίο θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου του 2019. Και μπορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να… σφάζονται για τους κανόνες διεξαγωγής (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και ντιμπέιτ μεταξύ μόνο Τσίπρα – Μητσοτάκη, με την ΝΔ να αρνείται… πεισματικά) αλλά το παρασκήνιο “αγρίεψε” από την απέναντι πλευρά!

Και εννοούμε την πλευρά των δημοσιογράφων, αφού την απόφασή του να μην συμμετέχει στο debate των πολιτικών αρχηγών έκανε γνωστή ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την διεξαγωγή της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εθνικών εκλογών.

Οργισμένη αντίδραση Τσίπρα για Ερντογάν και σαφή μηνύματα! LIVE η συνέντευξή του

Αρχικά ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 απάντησε σε ένα σχόλιο στο Twitter. Ένα σχόλιο που ασκούσε κριτική στο ότι βλέπουμε συνεχώς τους ίδιους δημοσιογράφους στα ντιμπέιτ.

Και τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: “Συμφωνώ μαζί σας! Δεν θα είμαι στο… debate των παράλληλων μονολόγων“!

Και… επισήμως εκτός ντιμπέιτ

«Δεν θα είμαι στο… debate των παράλληλων μονολόγων. Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου», έγραψε λίγο αργότερα ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ. Ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open) και Μάρα Ζαχαρέα (Star), ενώ άγνωστο παραμένει τι μέλλει γενέσθαι από πλευράς Ant1.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X