Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Αισιόδοξη για τη πορεία της υγείας της

Ντόρα Μπακογιάννη: Αισιόδοξη για τη πορεία της υγείας της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι είναι καλά. «Όλα καλά, προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» , η οποία πριν από λίγες εβδομάδες διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τους εμβολιασμούς και για όσους δεν προτίθενται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «από αυτούς που αρνούνται το εμβόλιο, το 50% δεν πλησιάζεται. Υπάρχει όμως και το 50% που φοβάται», επισήμανε η κ. Μπακογιάννη παρομοιάζοντας το φόβο που νιώθουν ορισμένοι με το φόβο που νιώθει η ίδια για το σεισμό και τις κατσαρίδες.

«Υπάρχει ο λογικός (φόβος) και ο παράλογος», σημείωσε με νόημα και στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα, απάντησε ότι θα πρέπει να δοκιμάσουμε δια της πειθούς εξηγώντας ότι στην υποχρεωτικότητα έχεις εξαντλήσει τα όρια σου.

Μάλιστα συμφώνησε με την πρόταση του Νίκου Φίλη να λήγει μετά το εξάμηνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χαρακτηρίζοντας καλή και εποικοδομητική πρόταση, ενώ τον κάλεσε να βγουν σε όποιο καφενείο και πλατεία να πείσουν για την πρώτη και την τρίτη δόση.

Εξαιρετική η τοποθέτηση της Εκκλησίας για τους ανεμβολίαστους

Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτήρισε την τοποθέτηση της Εκκλησίας ως εξαιρετικά, σχετικά με την προτροπή για διενέργεια τεστ σε ανεμβολίαστους.

«Μεγάλος και Πεφωτισμένος Ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος, είμαστε ευγνώμονες στην Εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Εκκλησία με διαφορετικό λόγο και αξιοπιστία προς το δικό τη ποίμνιο μπήκε μπροστά σε συνεργασία με την κυβέρνηση» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, εξηγώντας ότι «οτιδήποτε είναι ανεφάρμοστο, αδυνατίζει την ίδια την απόφαση»

Σύμφωνα με την ίδια δεν μπορούσε να το επιβάλλει η κυβέρνηση και για λόγους πρακτικούς, ενώ εκτίμησε ότι με την πίεση που θα υπάρξει ένα κομμάτι των πιστών θα πειστεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X