Επιλογές

Ο Άδωνις με fake news εκθέτει τον Μητσοτάκη!

Ο Άδωνις με fake news εκθέτει τον Μητσοτάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όποιος… πηδάει πολλά fake news, βρίσκει τον μπελά του! Αυτό έπαθε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπέπεσε σε ένα απαράδεκτο σφάλμα.

Όλη η Ελλάδα κρατά την ανάσα της για τον μόλος 18 μηνών Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη. Η οικογένεια του μικρού προσπαθεί να τον μεταφέρει στις ΗΠΑ για  να υποβληθεί σε μία καινοτόμα γονιδιακή θεραπεία ώστε να καταπολεμήσει την σπάνια ασθένεια, από την οποία πάσχει.

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I), μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής με προσδόκιμο επιβίωσης τα 2 χρόνια.

Παπαγγελόπουλος «σφάζει» Σαμαρά! «Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά»! video

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν καλά για την οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ καθώς το αίτημά της για να μεταβεί στις ΗΠΑ, με κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης απορρίφθηκε για δεύτερη φορά (και ντροπή τους) από το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ.

Την ίδια ώρα κι ενώ η οικογένεια ζει το δράμα της, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, εκθέτει τον πρωθυπουργό

Κι αυτό διότι ανάρτησε στο Twitter άρθρο με τον τίτλο «Ο Κυριάκος σώζει τη ζωή του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο Μαξίμου ο πατέρας του».

Η οικογένεια του παιδιού όμως διαψεύδει οργισμένα αυτή την είδηση με σχετική της ανάρτηση στην ομάδα που έχει στο Facebook!

«Δεν έχει εγκρίνει τίποτα ο Μητσοτάκης. Δεν έχει επικοινωνήσει καν μαζί μας. Παρακαλώ κάντε αναφορά όπου βλέπετε τέτοια άρθρα και κοινοποίηση τις δημοσιεύσεις μας!» αναφέρει το post της οικογένειας που πέρα από την απογοήτευση και τον πόνο που της προκάλεσε το δεύτερο ‘όχι’ από το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ (και ξανά ντροπή τους), πρέπει να βλέπει… και αυτά.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=136026841108492&id=112576106786899&__xts__[0]=68.ARAak2hBB0bK2sW8Zw1dGoV2jshKRw9eJ1D71vt6ZAH0I08vj-yG07VCysl-1b61lRrAlPhOwQrVtg_BdrHfFdHQdRzlsw4wfDCg4AEM-8Ek3jII3XeKg8hhIiTTZE8A8plVVWyH0kDAlCoQgMhGslQIT10E9nFbKohwBHPxo5wlVKF2tlNB6U74i2aONVrlFjbX0D4jQFfhbfqc1pnke1LSm0uGhmp_KTbSbYp5HNTDh0uVR_X6fcMhk9NEkjlryfwCO1JvkqKutoLaZHxGF_CDNDDpZz5HLsac-IfBJQhvCqB_6m5itiQW_iJ4xSQFUhSOeAJh3NXBDje359w&__tn__=-R

Δυστυχώς, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκθέτει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και το συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ καταδικάζει σε θάνατο το παιδί…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X