Πολιτική

Ο Γιάννης Σγουρός διέγραψε υποψήφιο του συνδυασμού του μετά τα ομοφοβικά σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Γιάννης Σγουρός διέγραψε υποψήφιο του συνδυασμού του μετά τα ομοφοβικά σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη διαγραφή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Μπέλλα ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο πρώτος με ομοφοβικά σχόλια που έκανε προχθές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Σγουρός τονίζει πως «ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα». Και σημειώνει πως «τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα».

Στην ανακοίνωση της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» προστίθεται, ως υστερόγραφο, ότι «Η παράταξή μας έχει δημιουργική ιστορία 20 ετών στην αυτοδιοίκηση. Πορεύθηκε πάντα με αρχές και αξίες, με σεβασμό στους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών τα οποία υπερασπίζεται καθημερινά. Συνεπώς δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν…»

Στο μεταξύ τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη οριστικοποιηθεί και μένει να δούμε αν για την περίπτωση του κ.Μπέλλα ισχύσει ό,τι και με τον Γ. Κατρούγκαλο που αποπέμφθηκε απ’ την εκλογική μάχη τις τελευταίες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση απ’ την παράταξη του πρώην περιφερειάρχη σημειώνεται πως ο Μ. Μπέλλας έχει διαγραφεί.

Τα ομοφοβικά σχόλια

Ο Μιχάλης Μπέλλας ανάμεσα σε άλλα γράφει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει στο εξής να λέγεται: ΣΦΥΡΙΖΑ (όπως λέμε θα σου τον σφυρίξω…)» και ότι «είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι με τον Κασσελάκη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνουμε ΠΙΣΩ…..»

Έκανε και δεύτερη ανάλογη ανάρτηση, αυτή τη φορά στοχοποιώντας και το σύντροφο του Στ. Κασσελάκη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X