Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδειάζει τον Γιώργο Φλωρίδη για τους τραπεζίτες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδειάζει τον Γιώργο Φλωρίδη για τους τραπεζίτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δια στόματος Παύλου Μαρινάκη αδειάζει τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών. Το νέο άδειασμα του προερχόμενου από το Σημιτικό εκσυγχρονιστικό μπλοκ του ΠΑΣΟΚ  εξωκοινοβουλευτικού υπουργού έγινε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως φαίνεται, η άποψη του κ. Φλωρίδη για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών έχει προκαλέσει βέρτιγκο στην κυβέρνηση, καθώς φέρνει σε αμήχανη θέση τα στελέχη της.

Ερωτώμενος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα όσα έλαβαν χώρα στις προγραμματικές δηλώσεις, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε μία εντελώς διαφορετική γραμμή για το ακαταδίωκτο των τραπεζικών, έσπευσε να απαντήσει πως ο τελευταίος εκφράζει προσωπικές γνώμες.

«Εξέφρασε δικές του απόψεις, προσωπικές απόψεις, οι οποίες δεν έχουν συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο», απάντησε «ορθά – κοφτά», ενώ βιάστηκε να πάει στην επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων δίχως να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως δεν είναι λίγες οι φωνές που βάζουν τον Γιώργο Φλωρίδη «στη γωνία». Όπως λένε στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις, ο εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Δικαιοσύνης πιάστηκε «αδιάβαστος» κατά την κρίσιμη κοινοβουλευτική διαδικασία επιβεβαιώνοντας τις σοβαρές ενστάσεις τους για τους «αλεξιπτωτιστές» που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να υπουργοποιήσει σε βάρος βουλευτών της ΝΔ που έδωσε τη μάχη κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση της παράταξης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X