Πολιτική

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καλεί τα δεξιά κόμματα σε πανστρατιά κατά της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καλεί τα δεξιά κόμματα σε πανστρατιά κατά της Ν.Δ.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό κάλεσμα στα δεξιά κόμματα, ζητώντας πανστρατιά έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος δήλωσε πως «είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα.»

«Διανύουμε ίσως την χειρότερη προεκλογική περίοδο για όλα τα κόμματα πέρα από το κλίμα τοξικότητας. Φοβούμαι ότι αυτές οι εκλογές θα είναι ίσως οι τελευταίες που θα κάνουμε ως δημοκρατία. Ξεκινώ έτσι γιατί είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τον Άρειο Πάγο να απορρίπτει κόμματα και είναι απαράδεκτο για την δημοκρατία, η ΝΔ με νόμο δικό της να αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς γιατί δεν είναι της αρεσκείας της», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την διαδικασία την εκλογική μετά τις 21 Μαΐου να κάνουμε μια πανελλήνια συστράτευση των εθνικών πατριωτικών κομμάτων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, η μπίζνα, και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Θεωρούμε απαράδεκτα τα όσα γίνονται με τον Άρειο Πάγο. Το λέω και το τονίζω γιατί πολύ φοβάμαι ότι περνούμε σε περιόδους αποστασίας και αποστασιοποίησης από την πραγματική δημοκρατία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Με θετικό τρόπο ανταποκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «προσκλητήριο» του Κυριάκου Βελόπουλου.  «Η δήλωση-πρόσκληση του Κυριάκου Βελόπουλου για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα. Στην επόμενη βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση», έγραψε στο Twitter.

«Εάν δείτε ποιοι έχουν λυσσάξει με το προσκλητήριο πανστρατιάς όλων των Ελλήνων, θα καταλάβετε ότι η #ΝΔ_ΤΕΛΟΣ “βγάζει σπυριά” με την ένωση των πατριωτών!ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ!Ας αφήσουμε το χθες και ας κάνουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΊΑ ΜΑΖΙ! ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ!» είχε γράψει στο Twitter νωρίτερα ο κ. Βελόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X