Επιλογές

Ο Πολάκης ξαναχτυπά για Novartis: Αποκαλύπτει «προστατευόμενο» μάρτυρα

Ο Πολάκης ξαναχτυπά για Novartis: Αποκαλύπτει «προστατευόμενο» μάρτυρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζει με μύδρους κατά των πολιτικών του αντιπάλων την υπόθεση με τον μάρτυρα της Novartis, που προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο Νίκος Μανιαδάκης είναι ένας από τους τρεις προστατευομένους μάρτυρες που φέρονται πως είχαν καταθέσει ότι η Novartis έκανε «ωφέλιμες» πληρωμές προς συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Ήθελε να φύγει στο εξωτερικό με την οικογένειά του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος τουλάχιστον τριών πρώην υπουργών Υγείας επιχείρησε το βράδυ της Κυριακής να αναχωρήσει για το εξωτερικό και μάλιστα για Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Στο αεροδρόμιο τον πλησίασαν διακριτικά αστυνομικοί και του ζήτησαν να μην επιβιβαστεί στην πτήση προκειμένου να προβούν σε εξακρίβωση των στοιχείων του. Εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα αλλά τελικά έχασε το αεροπλάνο και οδηγήθηκε στην αστυνομία. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Σε αυτή την κίνηση η οποία δρομολογεί δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση novartis προέβησαν οι ελληνικές Αρχές μετά από πληροφορίες που είχαν ότι ο συγκεκριμένος είχε πακετάρει όλη την οικοσυσκευή του και σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό με την οικογένειά του.

Ο Παύλος Πολάκης και η ανάρτησή του

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης συνοδεύει την ανάρτησή του με πέντε εικόνες, φωτογραφίζοντας αυτό που κατά την άποψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν το «ταξίδι»  της μίζας από το λογαριασμό της φαρμακοβιομηχανίας.

Ο κ. Πολάκης αναφέρεται στο παρελθόν του Νίκου Μανιαδάκη ως συμβούλου υπουργων και γράφει ότι του «έχουν λείψει οι τσιρίδες» φωτογραφίζοντας – χωρις να τον κατονομάζει αυτή τη φορά – τον γνωστό υπουργό υγείας που πολλοί τον έχουν κατηγορήσει και για τις τσιρίδες του…

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ο αποστολεας(φωτο1),το μέσο(φωτό 2),ο μεταφορεας(φωτό 3) ,ο προορισμός (φωτό 4-5).Εχει να σχολιάσει κάποιος απο τους υπουργούς των οποίων υπήρξε σύμβουλος ο”μεταφορέας” κάτι;;;;;Εχει πέσει άκρα του τάφου σιωπή ,απο το πρωί σημερα βλέπω!!!!Μουχουν λείψει οι τσιρίδες…..

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2218381515071984&id=100007004708966

Δείτε ακόμη:

Novartis: STOP σε σύμβουλο υπουργών Υγείας στο αεροδρόμιο

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X