Πολιτική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχεται τον Ιταλό ομόλογό του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχεται τον Ιταλό ομόλογό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στις 11 το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ολοκληρώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Την παρέλαση θα παρακολουθήσουν οι Πρόεδροι της Ελληνικής και της Ιταλικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και Σέρτζιο Ματαρέλα, και οι υπουργοί Αμυνας της Ελλάδας και της Κύπρου Πάνος Καμμένος και Σάββας Αγγελίδης.

Μετά τη λήξη της παρέλασης οι κ.κ. Παυλόπουλος και Ματαρέλα θα μεταβούν στην Κεφαλονιά για να παραστούν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί.

Ο Ιταλός πρόεδρος θα ζητήσει επισήμως συγγνώμη για λογαριασμό της χώρας του για τα δεινά που προκάλεσε ο πόλεμος αυτός και τα όσα επακολούθησαν, στον ελληνικό λαό.

Σήμερα οι συνθήκες για την Ελλάδα είναι διαφορετικές από το 2015 και πιο ευοίωνες, τόνισε ο κ.Παυλόπουλος στο χθεσινό δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, και απένειμε τα εύσημα στους Έλληνες εξαγωγείς, λέγοντας ότι με τις επιδόσεις τους ξεπέρασαν τις προσδοκίες και πρωταγωνίστησαν στην προσπάθεια για την οικονομική ανάκαμψη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X