Πολιτική

Ο Τσίπρας εκθέτει τον Μητσοτάκη για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα με… βίντεο Μητσοτάκη

Ο Τσίπρας εκθέτει τον Μητσοτάκη για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα με… βίντεο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόλις έξι δευτερόλεπτα και 17 λέξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη χρειάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να… καταρρίψει το αφήγημα του Μαξίμου πως κανείς δεν γνώριζε για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα!

Λίγη ώρα αφού επιχειρήθηκε, ανεπιτυχώς, να πέσει η ευθύνη στον γγ Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο πως εκείνος ήταν ο άνθρωπος που παρέλαβε τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, ο Αλέξης Τσίπρας με μια ανάρτηση στο twitter «διέλυσε» τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση.

Ανέβασε ένα απόσπασμα, έξι δευτερολέπτων, από συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha, όπου ο πρωθυπουργός έλεγε: «Το λέω με κάθε ειλικρίνεια: τρεις φορές την εβδομάδα ο κ. Τσιόδρας μου παρουσιάζει όλα τα δεδομένα».

«Κατά τ’ άλλα, τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα την παρέλαβε ο κλητήρας του υπουργείου. Κανείς δεν ήξερε. Θα ήταν φαρσοκωμωδία, αν δεν ήταν τραγωδία…» σχολίασε με νόημα και καυστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και μοιραία, από τα λόγια του πρωθυπουργού, δημιουργείται το ερώτημα: αν ο Σωτήρης Τσιόδρας τον ενημερώνει τρεις φορές την εβδομάδα, του απέκρυψε τη μελέτη για τις ΜΕΘ;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X