Παρασκήνιο

Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στη γυναίκα που «έφαγε» πρόστιμο για το λουλούδι στο Πολυτεχνείο! (video)

Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στη γυναίκα που «έφαγε» πρόστιμο για το λουλούδι στο Πολυτεχνείο! (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Μαρία Κιούση, τη γυναίκα που της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ γιατί πήγε να αφήσει μόνη της ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο, είχε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η κα Κιούση εξήγησε στον κ. Τσίπρα πως εργάζεται δίπλα στο Πολυτεχνείο και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο μνημείο, στέλνοντας τον κωδικό 6 λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Η κα Κιούση ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως κατέθεσε ένσταση για το πρόστιμο που της βεβαιώθηκε, με τον κ. Τσίπρα να τονίζει πως το ελάχιστο που οφείλει να κάνει το Υπουργείο Προστασιας του Πολίτη είναι να ακυρώσει το πρόστιμο που επέβαλε εξαντλώντας την αυστηρότητά της, ειδάλλως το πρόστιμο θα πληρώσει συμβολικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το παρασκήνιο για το ρόλο της εκκλησίας στην απαγόρευση των συναθροίσεων

Ακύρωσαν το πρόστιμο μετά την κατακραυγή

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά η δύναμη των social media νίκησε για ακόμη μια φορά τον κρατικό παραλογισμό και την αστυνομική αυστηρότητα. Από τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, το θέμα έφτασε στα δελτία ειδήσεων και οδήγησε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη στην απόφαση να δώσει οδηγία ώστε να μην βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X