Πολιτική

Ολλανδή δημοσιογράφος: Ο Μητσοτάκης λέει ψέματα!

Ολλανδή δημοσιογράφος: Ο Μητσοτάκης λέει ψέματα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η δημοσιογράφος από την Ολλανδία που ξεμπρόστιασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με το προσφυγικό, και προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του.

Λίγες ώρες μετά το σοβαρό επεισόδιο στο Μέγαρο Μαξίμου, η δημοσιογράφος με διαδοχικές τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Ήταν σουρεαλιστικό. Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς. Η πιο φρικτή εμπειρία ήταν ότι τον κοίταξα μέσα στα μάτια, βαθιά και είπε ψέματα. Είναι φοβερό! Ονόμασε την αλήθεια “προσβολή”».

Η Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ αναφέρει επίσης ότι όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου, είχε την αίσθηση ότι κάποιος την ακολουθούσε, ενώ προαναγγέλλει ότι την Τετάρτη θα επανέλθει.

Στην τελευταία της (χρονικά) ανάρτηση, έριχνε… σκιά. Είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της που τράβηξε ο Μάριος Λόλος και τη δείχνει ως σκιά μέσα στο Μαξίμου με το καπέλο της και έγραψε: «Όποια κακεντρεχή σχόλια κι αν υπάρχουν, απάνθρωπα, που με κατηγορούν για παραμύθια, παράλογα, σουρεαλιστικά, φανταστικά πράγματα, αυτή η φωτογραφία είναι τέχνη».

Παράλληλα, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ έκανε share αναρτήσεις από τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία, όπου επίσης κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευθούν ανθρώπους σε ανάγκη. «Αυτό: Ο Ρούτε και ο Μητσοτάκης επίσης πιστεύουν ότι είναι ΟΚ;», έγραψε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X