Παρασκήνιο

«Ομολογία» Αθανασίου! Παραδέχθηκε ότι ενοχλήθηκε μόνο από τις αναφορές Πολάκη στη Novartis

«Ομολογία» Αθανασίου! Παραδέχθηκε ότι ενοχλήθηκε μόνο από τις αναφορές Πολάκη στη Novartis
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου λογικά… έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια των πολιτών μετά το κοινοβουλευτικό «πραξικόπημα» με το κλείσιμο του μικροφώνου στον Παύλο Πολάκη προκειμένου να σταματήσει να μιλά στη Βουλή για τη Novartis.

Εκτεθειμένος τόσο από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν έκανε δεκτή την πρότασή του για μομφή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την προτροπή του Άδωνι Γεωργιάδη να αφήσει τον Παύλο Πολάκη να μιλήσει, θεώρησε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και έτσι εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά προκλητικός σε συνέντευξή του στο Mega.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, παραδέχθηκε ότι ενοχλήθηκε μόνο από τις αναφορές του Παύλου Πολάκη στη Novartis, αφού δεν μπόρεσε να αρνηθεί ότι πριν είχαν αναφερθεί στο μέγα σκάνδαλο ο Σωκράτης Φάμελος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασίλης Υψηλάντης από τη Νέα Δημοκρατία.

Παραδέχθηκε ακόμα ότι «δεν είναι κακό να μιλήσει ένας βουλευτής για ένα θέμα της επικαιρότητας», δικαίωμα που όπως είπε έχουν οι αρχηγοί των κομμάτων, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι αλλά και οι βουλευτές αλλά κάνοντας σύντομη αναφορά.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου με τις δηλώσεις του κατέδειξε ότι έχει προσωπικό θέμα με τον Παύλο Πολάκη αφού υποστήριξε ότι έχει αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και αποτελεί «παραφωνία» για το Κοινουβούλιο.

Και για να δείξει ότι είναι ο «άρχων» της Βουλής. επιτέθηκε ακόμα και στον Άδωνι Γεωργιάδη που τον προέτρεψε να αφήσει τον Παύλο Πολάκη να μιλήσει, εμφανιζόμενος ως ο φύλακας άγγελος της Βουλής και αναρωτώμενος «Δεν κατάλαβα καλά ο Γεωργιάδης θα καθορίζει την ευπρέπεια της Βουλής;» και υποστηρίζοντας ότι «δεν θα επέτρεπα να ευτελιστεί η Βουλή».

Δείτε όλα όσα είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X