Παρασκήνιο

Οργή για Μενδώνη! «Δεν της έφτασε το τσιμέντωμα στην Ακρόπλη, θα βάλει και το όνομά της»!

Οργή για Μενδώνη! «Δεν της έφτασε το τσιμέντωμα στην Ακρόπλη, θα βάλει και το όνομά της»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κολασμένες αντιδράσεις προκαλούν οι χειρισμοί της Λίνας Μενδώνη στην υπόθεση της Ακρόπολης που μετά το τσιμέντωμά της η υπουργός Πολιτισμού αποφάσισε να βάλει και «ειδική μαρμάρινη επιγραφή» με το όνομα του χορηγού και το δικό της.

Όλα άρχισαν όταν με το αποκλειστικό της Αυγής που αποκάλυψε ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποφάσισε να βάλει το όνομά της στην Ακρόπολη, σε «ειδική μαρμάρινη επιγραφή» που θα τοποθετηθεί, όχι σε ένα, αλλά σε τρία σημεία του μνημείου, στην Πύλη Μπελέ στα Προπύλαια, στη βάση του αναβατορίου, στον Περίπατο της Ακρόπολης και στην κορυφή του αναβατορίου, δηλαδή στον περιβάλλοντα χώρο του Ερεχθείου.

Μαξίμου εναντίον λοιμωξιολόγων με συντονισμένη και άγρια μιντιακή επίθεση!

Αυτό που δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ο Περικλής, ο Φειδίας, o Ικτίνος, ο Καλλικράτης, ο Μνησικλής και ο Καλλίμαχος, που δημιούργησαν και διακόσμησαν τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο, τα Προπύλαια και τον ναό της Αθηνάς, ετοιμάζεται να το πράξει η υπουργός Πολιτισμού.

Στο μεταξύ ποτέ δεν έχει γραφτεί το όνομα χορηγού, πόσο μάλλον υπουργού, σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Χαμός στο Twitter για την Μενδώνη

Όπως ήταν αναμενόμενο τα #Μενδώνη, #Μενδώνη_παραιτήσου και #Ακρόπολη είναι στις πρώτες θέσεις των τάσεων αυτή την στιγμή στο twitter.

«Ρουκέτα» Κακλαμάνη για το σκάνδαλο Φουρθιώτη! «Περιμένω την απάντηση της κυβέρνησης»

Τα καταιγιστικά σχόλια είναι ιδιαιτέρως επικριτικά προς την υπουργό Πολιτισμού, με τα περισσότερα να κάνουν λόγο για ύβρη και αλαζονεία.

Δείτε μερικά από τα… αμέτρητα σχόλια

https://twitter.com/4NHVOYmwLCiB68m/status/1379360866932555778?s=20

https://twitter.com/4NHVOYmwLCiB68m/status/1379351986110402569?s=20

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X