Παρασκήνιο

Ανασχηματισμός: Ο μυστηριώδης σύμβουλος του Ευάγγελου Αποστολάκη

Ανασχηματισμός: Ο μυστηριώδης σύμβουλος του Ευάγγελου Αποστολάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας μυστηριώδης σύμβουλος που βρίσκεται «πολύ ψηλά» εμφανίζεται να είναι αυτός που έβαλε το χεράκι του και ο Ευάγγελος Αποστολάκης τίναξε τον Μητσοτάκη στον αέρα!

Ακόμα και ο ανασχηματισμός που κατά κανόνα γίνεται για να δοθεί «μια ανάσα» σε μία αποτυχημένη κυβέρνηση «πήγε κατά διαόλου».

Και δεν είναι μόνο ότι στο Μαξίμου ομολόγησαν εμμέσως την αποτυχία τους στην διαχείριση της πανδημίας και των πυρκαγιών απολύοντας όλους τους εμπλεκόμενους (Κικίλια, Χαρδαλιά, Κοντοζαμάνη, Χρυσοχοΐδη κλπ.) ή υποβιβάζοντάς τους σε άλλη θέση.

Το μεγαλύτερο κτύπημα ήρθε από την «πειρατεία» που πήγαν να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, κάτι που προσωρινά σε επίπεδο εντυπώσεων θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα για μερικές εβδομάδες, αφού θα αποτελούσε σε οποιαδήποτε περίπτωση «πλαγιοκόπηση» του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τούτοις κάτι έγινε την τελευταία στιγμή (μάλλον μετά την «τελευταία στιγμή» αφού είχε ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός) και ο Ευάγγελος Αποστολάκης αρνήθηκε και «τίναξε στον αέρα» ότι είχε μείνει όρθιο από αυτή την κυβέρνηση που πλέον διαλύεται με τέτοια ταχύτητα που πραγματικά θα είναι ευχής έργον να πάει σε εκλογές για να τελειώνει το μαρτύριο όλων όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Οι κυβερνητικοί λένε ότι ο Ευάγγελου Αποστολάκης «δείλιασε» μπροστά στις «απειλές» του Αλέξη Τσίπρα όταν θα τον κατήγγειλε για «αποστασία».

Μάλιστα λένε ότι «Μόλις χθες το βράδυ έγινε εκτενή συζήτηση μεταξύ του Ευάγγελου Αποστολάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για το νέο χαρτοφυλάκιο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο ναύαρχος του είπε “Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη, θα τα δώσω όλα”» λένε οι κυβερνητικές πηγές.

Και μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης των ονομάτων… όλα καλά! Μέχρι και ο Αμερικανός πρέσβης ο περιβόητος Πάιατ, έδωσε «Συγχαρητήρια στον φίλο του»!

Και ξαφνικά… ο Ευάγγελος Αποστολάκης βγαίνει και λέει «Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»! Αφού είχε ανακοινωθεί η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου!

Μήπως κάτι είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάποιον που είναι «πολύ ψηλά» (πιο ψηλά και από τον ίδιο και δεν εννοούμε την απίθανη ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου) και ως συνήθως δεν το πραγματοποίησε;

Μήπως είχε υποσχεθεί κάποιο όνομα ή κάποια ονόματα για υπουργούς και αυτά δεν ακούστηκαν από τον Οικονόμου και ήρθαν όλα «τούμπα»;

Δηλαδή αυτός που είναι «πολύ ψηλά» και συμπτωματικά είναι στενός φίλος και σύμβουλος του Ευάγγελου Αποστολάκη να του είπε «Σύντεκνε μας την έφερε πάλι ο Κυριάκος. Εσύ τι πας να κάνεις επαέ;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X