Παρασκήνιο

Ανησυχία στο Μαξίμου από την απουσία Καραμανλή και Σαμαρά

Ανησυχία στο Μαξίμου από την απουσία Καραμανλή και Σαμαρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς γύρισαν την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη απουσιάζοντας από τη σημερινή ομιλία του. Η απουσία σε συνδυασμό με τις επικείμενες ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών τις επόμενες μέρες προκαλεί μεγάλη ανησυχία στο Μαξίμου, διότι φοβούνται αυτά που θα πουν και τι θα προκαλέσουν στη Νέα Δημοκρατία που μοιάζει με καζάνι που βράζει μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών και τις πληροφορίες για παρακολουθήσεις πρωτοκλασσάτων υπουργών  .

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, ο Κώστας Καραμανλής θα δώσει το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας Εστία και βιογράφου του Μανώλη Κοττάκη σε εκδήλωση που θα γίνει στη Λάρισα. Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει τον λόγο κάνοντας νύξη στις καυτές πτυχές της επικαιρότητας.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 7 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλλάς με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που συγκαταλέγεται στη λίστα των παρακολουθούμενων. Μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε σχετική τοποθέτηση.

Πλέον τα βλέμματα των βουλευτών της ΝΔ πέφτουν την Παρασκευή στη Βουλή και στο κατά πόσο τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει να εμφανιστεί και να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές ή θα προτιμήσει για τρίτη φορά την φυγομαχία, μία στάση που έχει προβληματίσει αρκετά γαλάζια στελέχη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X