Παρασκήνιο

Δημοσιογράφος “κάρφωσε” στον Κυριάκο τον υπουργό που τον τάισε με πολύ χρήμα…

Δημοσιογράφος “κάρφωσε”  στον Κυριάκο τον υπουργό που τον τάισε με πολύ χρήμα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτό που θα σας περιγράψω μπορεί να φαίνεται απίστευτο, είναι όμως πραγματικό: Ένας δημοσιογράφος, ο οποίος έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς από έναν πολιτικό, έχει πάρει λεφτά με διάφορους τρόπους, όταν ο πολιτικός έγινε υπουργός, ο δημοσιογράφος κυριολεκτικά κολύμπησε στο χρήμα.

Η μοίρα λοιπόν αυτού του δημοσιογράφου μοιάζει συνυφασμένη με τον συγκεκριμένο τέως υπουργό.

Ο τέως υπουργός λοιπόν αγχωμένος με τα δημοσιεύματα αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ζητά από τον δημοσιογράφο να διαρρεύσει ότι «η υπουργοποίηση του είναι δεδομένη και μάλιστα, θεωρείται αμετακίνητος». Προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ασκήσει και έμμεση πίεση στον αυριανό πρωθυπουργό, για να μην τον αλλάξει θέση ή έστω να τον διατηρήσει στο υπουργικό συμβούλιο.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν σίγουρος ότι ο δημοσιογράφος – οικόσιτο του πολιτικού, χωρίς δεύτερη κουβέντα, θα εκτελούσε την εντολή.

Και όμως, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος πήρε αμέσως τηλέφωνο στενό συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού, ο οποίος συμμετέχει στον πρωινό καφέ, και κάρφωσε τον ευεργέτη του, τέως υπουργό!

Η υπόθεση μάλιστα δε σταματάει εκεί.

Ο συγκεκριμένος συνεργάτης του Κυριάκου, ο οποίος φυσικά δεν προέρχεται από την Ν.Δ., έχει αναλάβει το ρόλο του «συντονιστή ρουφιάνων».

Σε αυτόν αναφέρονται όλοι οι δημοσιογράφοι που θέλουν να καρφώσουν κάποιον στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Με αυτόν τον τρόπο, ο αυριανός πρωθυπουργός, μαθαίνει τα πάντα για τους δελφίνους του, για όσους ράβουν κουστούμια, για όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να προωθήσουν την θέση τους! Έχει μάλιστα φακέλους για κάθε δημοσιογράφο που εξυπηρετεί υπουργούς ή στελέχη της ΝΔ…

Το συγκεκριμένο σύστημα, θυμίζει Σιγκουρίμι επί εποχής Τσαουσέσκου. Καθόλου περίεργο, αφού ο συνεργάτης του πρωθυπουργού προέρχεται ακριβώς από εκείνη την πολιτική πτέρυγα, που υμνούσε τον Τσαουσέσκου!

Πηγή: Ο κύριος Μάξιμος newsbreak.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X