Παρασκήνιο

Δύο “σκάνδαλα” στον Ευαγγελισμό…

Δύο “σκάνδαλα” στον Ευαγγελισμό…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Ευαγγελισμό. Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας εν μέσω πανδημίας βρίσκεται αντιμέτωπο με δύο εν δυνάμει “σκάνδαλα”. Το ένα αφορά σε μία δωρεά και το άλλο στις μάσκες που πήρε το υπουργείο Υγείας από την Κίνα.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Και ας αρχίσουμε από τις κινέζικες μάσκες. Οπως μαθαίνω στον Ευαγγελισμό δεν έφτασε ούτε μία μάσκα από το υπουργείο Υγείας. Τα μόνα υγειονομικά υλικά που παρέλαβε ο Ευαγγελισμός είναι 35.000 μάσκες δωρεά από ένα μεγάλο ιδιωτικό όμιλο και σεντόνια, στολές και άλλα υλικά που αγοράστηκαν με τα χρήματα που δώρισε επώνυμος Ελληνας επιχειρηματίας. Δηλαδή σκανδαλωδώς το υπουργείο Υγείας απέκλεισε τον Ευαγγελισμό και δεν χορήγησε μάσκες.

Το δεύτερο τείνει να εξελιχθεί σε σκάνδαλο καραμπινάτο. Πρόκειται για μία δωρεά οκτώ τόννων υγειονομικού υλικού, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δώρισαν η ΑΧΕΠΑΝΣ στον Ευαγγελισμό, αλλά έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί. Ενώ έχουν βγει ακόμα και φωτογραφίες από την παράδοση, ψάχνουν, ψάχνουν και το υλικό δεν βρίσκεται. Βελόνα σε αποθήκη με άχυρο να ήταν θα είχε βρεθεί.

Για την εξαφάνιση του υλικού προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στον Ευαγγελισμό, ειδοποιήθηκαν οι ΑΧΕΠΑΝΣ και ο επικεφαλής τους στην Ελλάδα. Αρχισαν κι΄ αυτοί να το ψάχνουν, ζήτησαν εξηγήσεις, αλλά μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές οι οκτώ τόννοι παραμένουν μυστηριωδώς εξαφανισμένοι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X