Παρασκήνιο

Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα με την Μπέτυ Μπαζιάνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλαίγοντας και φωνάζοντας από χαρά η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα  βρέθηκε στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Χρυσή Αυγή.

Οι δυο γυναίκες που είχαν βρεθεί και παλιότερα στην αίθουσα του δικαστηρίου είχαν μια σύντομη συνομιλία πριν από την έναρξη της διαδικασίας .

Να θυμίσουμε ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα σε άρθρο της στην Αυγή πριν  από μερικές μέρες είχε αναφέρει  ότι «θα είναι μια δικαίωση για την ίδια τη Δημοκρατία .»

Ακόμα επισήμαινε :«Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη δικαιοσύνη που αποδίδεται από τους θεσμούς της οργανωμένης μας κοινωνίας. Και θα αφορά όχι μόνο τους αδικοχαμένους Παύλο και Σαχζάτ, αλλά και κάθε νέο παιδί που μεγαλώνει και μαθαίνει την αξία του αγώνα για αξιοπρέπεια, δημοκρατία και δικαιοσύνη» όπως σημείωνε στο άρθρο που αποτύπωνε την βαθιά της εκτίμηση στο πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα.

Της γυναίκας που όπως υπογράμμιζε «άγγιξε ό,τι πιο εσωτερικό και βαθύ έχουμε μέσα μας και μετατράπηκε από μητέρα του Παύλου, σε μητέρα όλων μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X