Παρασκήνιο

Η χώρα καίγεται και ο Μάκης Βορίδης…λικνίζεται (βίντεο)

Η χώρα καίγεται και ο Μάκης Βορίδης…λικνίζεται (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η χώρα καίγεται  και  βρίσκεται σε «κόκκινο» συναγερμό, λόγω των δεκάδων πυρκαγιών που μετατρέπουν σε στάχτη δάση, σπίτια και ζώα, προκαλώντας, παράλληλα, αμέτρητες υλικές καταστροφές σε περιουσίες μεροκαματιάρηδων, αλλά για «κάποιους» πέρα… καίει, όπω; για παράδειγμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έκανε χιουμοράκι (το δικό του χιουμοράκι, να εξηγούμαστε) με την Πελοπόννησο που προσφέρει…δουλίτσα, ένα άλλο αστέρι της κυβέρνησης λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής απολαμβάνοντας στιγμές προσωπικής ευτυχίας.

Στον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη αναφερόμαστε,  ο οποίος «συνελήφθη» να… λικνίζει το μαυρισμένο κορμί του σε κάποιο μπαράκι(;) στη Ζαχάρω, συνοδεία ξανθιάς ύπαρξης και υπό τους ήχους γνωστού τραπ άσματος!

Βεβαίως, από Δευτέρα θα πάρει το θλιμμένο ύφος που οφείλει να έχει κάθε πολιτικός που…σέβεται τους ψηφοφόρους του όταν βγαίνει στην τηλεόραση σε περιόδους μεγάλης καταστροφής στη χώρα.

Το βίντεο-ντοκουμέντο μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

 

Πάντως, πολύ άτυχος ο Μάκης. Βρέθηκε κάποιος κακεντρεχής να τον βιντεοσκοπήσει μη καταλαβαίνοντας πως κι΄ ένας υπουργός έχει ανάγκη βρε αδερφέ μου να λικνιστεί το Σάββατο το βράδυ. Τόσο πολύ κουράζεται και κοπιάζει την υπόλοιπη εβδομάδα για το καλό του λαού…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X