Παρασκήνιο

Η εξαπάτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η εξαπάτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε τα δόντια του. Το  απίστευτο πολιτικό φιάσκο του  ανασχηματισμού της με την αποχώρηση του Ευάγγελου Αποστολάκη από το νέο κυβερνητικό σχήμα, οφείλεται εν μέρη  στην αλαζονική  αντίληψη που έχει το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη  ότι όλα και όλους  μπορεί να τους ελέγξει,  αλλά και στην άμεση και σκληρή στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα.

Το γεγονός ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων υπουργών η Κουμουνδούρου μίλησε για αποστασία , για συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι και για υφαρπαγή στελεχών  πυροδότησε τις εξελίξεις καθώς ο Ευάγγελος Αποστολάκης κατάλαβε ότι δεν υπήρχε καμία συναίνεση παρά τα όσα του είχαν υποσχεθεί.

Αμέσως τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα και του είπε ότι το Μέγαρο Μαξίμου τον παγίδευσε καθώς του είχαν πει ότι στην τοποθέτηση του σε αυτή την θέση συμφωνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ. «Καταλαβαίνω όμως τώρα ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει « ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

  Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από αυτή την συζήτηση του είπε ότι το μόνο που είχε να κάνει πλέον ήταν να μην αποδεχθεί την θέση που του πρότεινε ο πρωθυπουργός και τον προέτρεψε να κάνει μια  δήλωση που να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X