Παρασκήνιο

Η Ράνια Τζίμα για τη στιγμή που πήρε “φωτιά” το debate

Η Ράνια Τζίμα για τη στιγμή που πήρε “φωτιά”  το debate
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τη στιγμή που πήρε φωτιά το debate όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε για τις υποκλοπές και πιο συγκεκριμένα την παρακολούθησή του ότι  “κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή” μίλησε η Ράνια Τζίμα.

Η παρουσιάστρια του Mega μεταξύ άλλων είπε ότι την επόμενη φορά καλό θα είναι να έχουν λόγο και οι δημοσιογράφοι για το πώς θα κάνουν τη δουλειά τους. Έδωσε μάλιστα ορισμένα παρασκήνια, από πράγματα που δεν έδειξαν οι κάμερες. Αρχικά, στο πάνελ της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του MEGA, «Ο δρόμος προς την κάλπη», σχολιάστηκε το ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν πως θα έπρεπε να υπάρχει λιγότερο ασφυκτικό πλαίσιο, με τη Ράνια Τζίμα να απαντά ευθέως:

«Σιγά μην το ήθελαν! Καλά, αστειευόμαστε; Τι δεν καταλαβαίνουμε; Αυτό που έγινε απόψε ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν τα κόμματα. Αν τα κόμματα ήθελαν κάτι άλλο, θα είχαμε ένα άλλο debate. Δεν ήθελαν οι πολιτικοί αρχηγοί έναν πιο ανοιχτό διάλογο.»

Περιγράφοντας δε, μια χαρακτηριστικά στιγμή από το ντιμπέιτ, αναδεικνύοντας ότι δεν μπορούσε να γίνει διάλογος, είπε:

«Κάποια στιγμή λέει ο κ. Ανδρουλάκης πως “κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή”. Και μένουμε άναυδοι οι δημοσιογράφοι! Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, δίπλα μου ήταν ο Παναγιώτης Στάθης, ακριβώς παραδίπλα ο Αντώνης Σρόιτερ. Σκουντάω, δεν μας έπιαναν εκείνη την ώρα οι κάμερες, λέω “παιδιά, θα κάνουμε κάτι; Θα πούμε κάτι;”. Με βλέπει ο Κουβαράς και μου γνέφει “δεμένα τα χέρια μου”. Δηλαδή, βγαίνει ένας πολιτικός αρχηγός και λέει για τις υποκλοπές ότι κάποιος πρέπει να πάει φυλακή και δεν μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε ποιον εννοεί».

Η Ράνια Τζίμα ωστόσο ρωτήθηκε για ποιο λόγο, παρόλα αυτά, εκείνη τη στιγμή δεν διέκοψε για να ρωτήσει τον κ. Ανδρουλάκη, με την ίδια να απαντά:

«Αν διακόψεις κινδυνεύεις εκείνη την ώρα να είσαι αντιθεσμικός».

«Δεν υπήρχε καμία απολύτως πιθανότητα, έτσι κι αλλιώς, να μας δώσουν μια πιο καθαρή εικόνα. Δηλαδή δεν διέγνωσα κάποια χαραμάδα για συνεργασία παρακάτω Αλλά αυτό δεν ξέρω αν έχει και καμία σημασία. Δεν επρόκειτο δηλαδή να το δούμε αυτό στο debate».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X