Παρασκήνιο

Κατάντια! Ο Φλωρίδης παρακαλά τον Μητσοτάκη να τον πάρει στη ΝΔ

Κατάντια! Ο Φλωρίδης παρακαλά τον Μητσοτάκη να τον πάρει στη ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ζωή τα έφερε έτσι που ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης όχι μόνο ξαναέγινε υπουργός αλλά είναι και ο αγαπημένος της συντηρητικής  παράταξης, αφού ακολουθεί κατά γράμμα το δόγμα του σοκ στα θέματα της ασφάλειας.

Εύλογα λοιπόν ο Γιώργος Φλωρίδης, εμφανίζεται σήμερα να επιχειρεί αγωνιωδώς να χωθεί στο κυβερνών κόμμα  μπας και αποκτήσει και αυτός καμία ζεστή υπουργική καρέκλα . Για να βγει από την ναφθαλίνη που βρίσκεται εδώ και χρόνια έχει γίνει μάλιστα Μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη «τρομάζοντας»  με τις απόψεις του  ακόμα και τους πιο σκληρούς της ΝΔ.

Φροντίζει μάλιστα να επικρίνει το ΚΙΝΑΛ  κάθε τόσο αφού βλέπει πίσω από κάθε κίνηση της Φώφης Γεννηματά την πρόθεση της για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα δεν βλέπει κάτι τέτοιο απλώς θέλει να δείχνει στο Μέγαρο Μαξίμου ότι με τον τρόπο του προσφέρει καλές υπηρεσίες  στην κυβέρνηση αποθαρρύνοντας μία πιθανή συνεργασία ανάμεσα στην Χαριλάου Τρικούπη  και τον ΣΥΡΙΖΑ .

Σε  άρθρο  του στα Νέα, υποστήριξε  μάλιστα ότι «το δρομολόγιο της ηγεσίας ΚΙΝΑΛ, δείχνει ΣΥΡΙΖΑ». Στην πραγματικότητα, αφού περιέγραφε ως ‘τυφλή πολιτική σύγκρουση’ την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριζε ότι η υπεύθυνη και θετική αντιπολίτευση εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ σταμάτησε στο σημείο όπου η κυβέρνηση άρχισε να μετρά διαχειριστικά και επικοινωνιακά λάθη.

«Τότε, ως εκ θαύματος, η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ άρχισε να συντονίζεται ταχέως με το γνωστό συριζαϊκό αφήγημα της ‘επιστροφής του μετεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς’, της ‘αστυνομοκρατίας’, της στρατηγικής της έντασης, της ‘καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’ και με κορύφωση την τελευταία ανακάλυψη ότι ‘η πανδημία χρησιμοποιείται ως σχέδιο από την κυβέρνηση για την εξόντωση επιχειρήσεων και εργαζομένων’».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X