Παρασκήνιο

Κεραυνοί από τον Μάριο Σαλμά: Με τον Θάνο Πλεύρη ιδεολογικά και πολιτικά δεν έχω καμία συνάφεια

Κεραυνοί από τον Μάριο Σαλμά: Με τον Θάνο Πλεύρη ιδεολογικά και πολιτικά δεν έχω καμία συνάφεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι τρέχει στη Νέα Δημοκρατία και μην υποτιμάτε καθόλου τα υπόγεια ρεύματα, όπως αυτά για τη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών, που δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα, αλλά και όσα βλέπουν το φως, όπως οι τοποθέτηση του Μάριου Σαλμά.

Μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη που προ ημερών έριξε τα «καρφιά του» για το πως έχει μετεξελιχθεί το κόμμα του, λέγοντας ότι «για να έχεις τύχη στη ΝΔ, πρέπει να έχεις θητεύσει και λίγο στο ΠΑΣΟΚ»,ακολούθησε  ο Μάριος Σαλμάς, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ., ο οποίος είχε θητεύσει στο υπουργείο Υγείας (γιατρός γαρ) αλλά τώρα ως Νεοδημοκράτης παραδοσιακός δεν πρόκειται να δει υπουργικό θώκο.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του Σ. Φάμελλου στην Ολομέλεια για την περίπτωση του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου για τον οποίον στο παρελθόν ο πρώην υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είχαν κοντραριστεί δημόσια.

Ο Θ. Πλεύρης ανέβηκε στο βήμα και απάντησε στις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ, απαριθμώντας τα προσόντα του Διοικητή. Λίγο αργότερα, ο Μ. Σαλμάς, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού σχολίασε τα λεγόμενα του συναδέλφου του, πρόσθεσε ότι ιδεολογικά και πολιτικά δεν έχει καμία συνάφεια με τον πρώην υπουργό Υγείας.

Του χρέωσε, μάλιστα, ακροδεξιές θέσεις!

SALMAS_1a24f.jpg

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X