Παρασκήνιο

Βελόπουλος – Πλεύρης: Άγρια κόντρα στη Βουλή για τις επιστολές του Χριστού και τα νανογιλέκα του Άδωνι

Βελόπουλος – Πλεύρης: Άγρια κόντρα στη Βουλή για τις επιστολές του Χριστού και τα νανογιλέκα του Άδωνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σφόδρα επεισοδιακή ήταν η σημερινή μέρα στη Βουλή. Μετά τη βιαιοπραγία του Κωνσταντίνου Φλώρου κατά του Βασίλη Γραμμένου σε μετωπική σύγκρουση οδηγήθηκαν ο Θάνος Πλεύρης με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Αφορμή ήταν η ψήφιση από βουλευτές της ΝΔ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών με την κατάσταση να βγαίνει φραστικά εκτός ελέγχου.

Με αυτά και με αυτά, από τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τις επιθέσεις πιστών σε βουλευτές της ΝΔ μέσα σε εκκλησίες, η αντιπαράθεση πέρασε στις επιστολές του Ιησού που πουλούσε ο Βελόπουλος και στα νανογιλέκα που πουλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Αφορμή για τη σύγκρουση στάθηκε αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου που προέτρεψε τους βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, να μη πάνε στην εκκλησία.

Ο Θάνος Πλεύρης εξεμάνει και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για «αντικοινοβουλευτική και αντιχριστιανική τοποθέτηση» λέγοντας πως η στάση του αποτελεί αποδοχή πράξεων βίας και στοχοποίησης βουλευτών. Στη συνέχεια επιτέθηκε ευθέως στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης λέγοντάς του:

«Δεν την αποδεχόμαστε από ανθρώπους που εμπορεύτηκαν, δήθεν επιστολές του Χριστού».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε εκτοξεύοντας αιχμές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι ο ίδιος δεν πουλούσε νανογιλέκα για τον καρκίνο, ενώ κάλεσε τον Θάνο Πλεύρη να τοποθετηθεί για την καταγγελία του γαλάζιου βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου που αναφερόμενος στην περιπέτεια του πατέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο ανέφερε ότι «θα ξεμπροστιάσει το σύστημα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X