Ο Προβοκάτορας

Οι εξυπνάδες του Θάνου Πλεύρη και το φάντασμα του…Στέφανου Κασσελάκη που πλανάται πάνω από την κυβέρνηση και τη ΝΔ

Οι εξυπνάδες του Θάνου Πλεύρη και το φάντασμα του…Στέφανου Κασσελάκη που πλανάται πάνω από την κυβέρνηση και τη ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα θυμάστε που σας λέγαμε πως ο Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ, ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έστειλε φιρμάνι να προσέχουν τον Στέφανο Κασσελάκη και να τον αντιμετωπίζουν ως έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Ε, λοιπόν, πρωθυπουργός, υπουργοί και δημοσιογράφοι (όπως ο Αρης Πορτοσάλτε) επιτίθενται στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ή ακόμα χωρίς αφορμή.

Από τη χορεία των επιτιθέμενων δεν θα μπορούσε να λείψει ο Θάνος Πλεύρης. Ο βουλευτής της ΝΔ, σαν πρώην… μάχιμος των Ένοπλων Δυνάμεων «θεωρεί» πώς έχει δικαίωμα να σχολιάσει, την παρέλαση του Στέφανου Κασσελάκη στη Θήβα, σε μία προσπάθεια να τον αποδομήσει στα μάτια των πολιτών που είδαν θετικά την παρέλαση του στρατιώτη Κασσελάκη.

«Είναι θέμα ηθικής, πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να έχουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο. Με συγχωρείτε δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό» τόνισε ο κ. Πλεύρης.

Εγώ πριν από 20 χρόνια πήγα στρατό και όσο θυμάμαι για να πάρεις όπλο, έπρεπε να ορκιστείς για να πάρεις. «Ο κ. Κασσελάκης, θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο ώσπου να ορκιστεί. Σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μία άσκηση και κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει ένα άγημα στην παρέλαση». 

Άγημα στην παρέλαση κάνουν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από πράξεις. Ένας άνθρωπος που δεν θα κάνει σκοπιά, δεν θα κάνει περίπολο και κάνει παρέλαση, το θεωρώ προκλητικό.

Πείτε ότι είμαι κολλημένος, κάποιοι άλλοι μπορούν να θεωρούν “ναι”, τον φέραμε 20 μέρες, μήπως να τον βάζαμε να κρατάει και την σημαία;» διερωτήθηκε με δόση ειρωνείας ο κ. Πλεύρης, αποδεικνύοντας το…φάντασμα του Στέφανου Κασσελάκη έχει αρχίσει να πλανάται πάνω από την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία….

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X