Πολιτική

Η νέα κόντρα Πλεύρη – Πολάκη: Πηγές ΣΥΡΙΖΑ σε Πλεύρη – Η Φάρλι θα ήταν καλύτερη υπουργός από εσάς

Η νέα κόντρα Πλεύρη – Πολάκη: Πηγές ΣΥΡΙΖΑ σε Πλεύρη – Η Φάρλι θα ήταν καλύτερη υπουργός από εσάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλεύρη – Πολάκη: Με ένα λιτό αλλά εξόχως καυστικό σχόλιο, τοποθετήθηκαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον βουλευτής της ΝΔ που είπε στον Πολάκη καλύτερα να ασχολείται με την Φάρλι
«ΗΦάρλι θα ήταν μάλλον καλύτερη Υπουργός Υγείας» τονίζουν σε καυστική απάντηση προς τον γαλάζιο πρώην υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Η Φαρλι θα ήταν μάλλον καλύτερη Υπουργός Υγείας και σίγουρα με περισσότερη ενσυναίσθηση από εσάς…» σημειώνουν οι ίδιες πηγές απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια έντασης μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Θάνου Πλεύρη σχετικά με το σκάνδαλο Novartis. Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «σκάνδαλο Novartis υπήρχε γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες χρηματοδότησαν πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Ελλάδα για να καθορίσουν τις τιμές των φαρμάκων».

Ο Θάνος Πλεύρης απάντησε λέγοντας «ο Τσίπρας σε άδειασε», με τον Παύλο Πολάκη να σημειώνει: «Αυτά να τα πεις στον Τσίπρα, όχι σε εμένα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποκαλώντας τον Θάνο Πλεύρη «βαρκάρη του Αχέροντα», καθώς -όπως είπε- παρέλαβε 13.750 νεκρούς και παρέδωσε 35.000 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Λίγο αργότερα η κόντρα των δύο μεταφέρθηκε στο X (πρώην twitter), με τον βουλευτή της ΝΔ να λέει στον Παύλο Πολάκη πως καλύτερα είναι να ασχολείται με την Φάρλι, του Στέφανου Κασσελάκη παρά με τον ίδιο.

Συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Θάνο Πλεύρη ότι επί υπουργίας του οι νεκροί που νόσησαν και νοσηλεύτηκαν στο ΕΣΥΜ ήταν 20.000 περισσότεροι, αποκαλώντας τον μάλιστα «Βαρκάρη του Αχέροντα».

Λίγο αργότερα σε ανάρτησή του στα social media o Θάνο Πλεύρη απάντησε τον Παύλο Πολάκη σχολιάζοντας: «Παύλο με τέτοια υποβάθμιση που έχεις φάει από τον Κασσελάκη και τέτοιο άδειασμα που έχεις κάνει στον ευεργέτη για εσένα τον Τσίπρα, προτιμώ να ασχολούμαι με τη Φάρλι παρά με εσένα»

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τη δική τους απάντηση προς τον κ. Πλεύρη: «Προς τον κ. Θάνο Πλευρη. Ένα είναι σίγουρο: η Φαρλι θα ήταν μάλλον καλύτερη Υπουργός Υγείας και σίγουρα με περισσότερη ενσυναίσθηση από εσάς…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X