Παρασκήνιο

ΚΙΝ.ΑΛ: 4 εναντίον της Φώφης Γεννηματά

ΚΙΝ.ΑΛ: 4 εναντίον της Φώφης Γεννηματά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κακός χαμός γίνεται στο ΚΙΝΑΛ  καθώς κλιμακώνονται πλέον οι αντιδράσεις για την στάση της Φώφης Γεννηματά απέναντι στην κυβέρνηση καθώς η πρόεδρος εμφανίζεται να έχει  χαρακτηριστικά εμμονής με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ένας μεγάλος αριθμός στελεχών κατηγορεί πλέον ανοικτά την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ότι είναι  δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ όπως λένε παραμένει  ακόμα συνδεδεμένη με το σύστημα Σαμαρά Βενιζέλου.

Αφορμή γι αυτή τη έκρηξη στάθηκε η  συζήτηση της προηγούμενης εβδομάδας στην Βουλή και ο εναγκαλισμός της προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Μερικές μέρες αργότερα μάλιστα οι διαφωνούντες αποφάσισαν να απέχουν επιδεκτικά από την συνεδρίαση   της Εκτελεστικής Γραμματείας. Συγκεκριμένα οι Σταύρος Θεοδωράκης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Παπανδρέου και Νίκος Ανδρουλάκης δεν μετείχαν στο κομματικό όργανο, ενώ συνεργάτες τους σχολίαζαν σχεδόν δημόσια την στάση της Φώφης Γεννηματά.

Οι  πληροφορίες λένε ότι και οι τέσσερις με την απουσία τους ήθελαν να καταδείξουν  ότι διαφωνούν πλήρως με την αυτονόμηση της Φώφης Γεννηματά και την επιλογή της για σύμπλευση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο για καπέλωμα και μητσοτακοποίηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Λέτε να φτάσει  ως ένα κόμμα το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X